bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Яка виборча реформа потрібна» (Тернопіль)
09.10.2017

Форум «Яка виборча реформа потрібна українцям?» проходить у межах проекту «Активна Громада: право вибору» Інституту «Республіка».

Які виклики та недоліки має чинне виборче законодавство? Яким шляхом рухатися далі і до яких змін прагнути? -
Запрошуємо активних громадян до обговорення виборчої реформи!

ДАТА: 12 жовтня
ЧАС: 13:30 год.
МІСЦЕ: галерея “Бункермуз” (Тернопіль)

Мета форуму: обговорити стан виборчої реформи в Україні, визначити першочергові кроки зміни виборчої системи.

До участі запрошуємо представників місцевої влади, політичних партій, громадськихактивістів,експертів,ЗМІтанебайдужихгромадян.

Під час форуму відбудеться презентація результатів експертного опитування щодо основних недоліків виборчого законодавства. Також партнер Інституту, дослідницька компанія “Active Group”, представить оцінку реального стану впровадження реформ на місцях (аналіз успіхів і невдач). Дослідження відбувалось у співпраці з Всеукраїнською ініціативою “Активна Громада” Інституту “Республіка”, у якому взяли участь понад 300 експертів з різних областей України.

Другий блок заходу пройде в інтерактивній формі. Тренінг-моделювання “Право вибору” має на меті відтворити виборчий цикл (міжвиборчий період - виборча агітація - день виборів- міжвиборчий період) і перевірити, які зміни учасники запропонують у даний процес.

Для участі необхідно зареєструватись за посиланням: https://goo.gl/vf2NFc 

Форум “Яка виборча реформа потрібна українцям?” проходить у межах проекту “Активна Громада: право вибору” Інституту “Республіка”.

Примітка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” — об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”.
Проект “Активна Громада: право вибору” впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.