bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

НАБУ і ПРООН зустрінуться зі студентами в рамках кампанії «Студенти проти корупції»
04.10.2017

Представники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) та Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) зустрінуться зі студентами в рамках інформаційно-просвітницької кампанії «Студенти проти корупції».

Експерти говоритимуть про перебіг і досягнення антикорупційної реформи та систему антикорупційних органів, зокрема роботу НАБУ як спеціалізованого антикорупційного правоохоронного органу.

Під час зустрічі відвідувачі зможуть побачити фотовиставку «Будні НАБУ», яка ілюструє особливості роботи спецпідрозділів та оперативних служб Бюро, спеціалізоване обладнання, а також роботу детективів.

Навесні в рамках кампанії зустрічі вже відбулися в 12 університетах у Рівному, Луцьку, Львові, Ужгороді, Івано-Франківську, Чернівцях, Вінниці, Одесі та Києві.

Восени планується проведення зустрічей зі студентами вищих навчальних закладах України ще у 11-ти містах. Долучайтеся до наших зустрічей! https://www.facebook.com/events/574354766289419/

У вересні ми відвідали Чернігів і Суми, у жовтні ми зустрінемося зі студентами в Одесі, Миколаєві, Херсоні, Дніпрі та Запоріжжі, у листопаді ми поїдемо в Харків, Полтаву, Черкаси і Кропивницький.

Приєднуйтеся до нашої групи в Фейсбуці і слідкуйте за оновленнями: https://www.facebook.com/groups/249217222196516/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.