bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Захід «Європа за 1 євро» (Дніпро)
03.10.2017

Не вистачає нових вражень, давно мріяли про закордон або чули від друзів про круті мандрівки по проектах, однак самі зовсім не в темі?! Тоді Вам до нас!ГО «Європейська молодіжна спільнота» запрошує на захід  «Європа за 1 євро»!

Дізнаєтесь як мандрувати завдяки Erasmus+, EVS, STP, Study Visits in Gdynia, LEAD, Master programmes, стипендії від DAAD та багатьом іншим можливостям.

Вже третій раз поспіль ми інформуємо молодь про безкоштовні міжнародні можливості, розповідаємо, що то таке, де їх знаходити та як усе ж таки потрапити на омріяний проект!


Про що ви дізнаєтесь?
Які міжнародні можливості існують для молоді, школярів, студентів та працюючих людей, готових розширювати власні кордони. Ви почуєте про міжнародні обміни, тренінги, форуми та конференції, табори та волонтерство, а також про міжнародні стипендії. Познайомитесь з такими програмами, як Erasmus+, EVS, STP, Study Visits in Gdynia, LEAD, Master programmes та стипендії від DAAD, а також багато чого іншого. Навчитеся писати мотиваційні листи та CV (резюме міжнародного зразка).
І не проґавте можливість поспілкуватися з нашими спікерами під час кава-брейку.


Коли? Неділя (8 жовтня), початок о 13:00
Де? “Кузня української інтелігенції”, пр. Гагаріна, 38
Форма для реєстрації:
https://goo.gl/forms/USMRu601qgFqgVJl1

Контакти

  • https://www.facebook.com/ngoeyc/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.