bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжрегіональна платформа сільських ініціатив (Запоріжжя)
25.09.2017

Громадська організація «Розвиток Громадянського Суспільства України» запрошує представників західних регіонів України долучитись до створення «Міжрегіональної платформи сільських ініціатив», який відбудеться в місті Запоріжжя. Дедлайн - 12 жовтня 2017 року

Громадська організація «Розвиток Громадянського Суспільства України» запрошує представників західних регіонів України  (Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Вінницька, Волинська, Хмельницька, Рівненська, Чернівецька та Тернопільська області) долучитись до створення “Міжрегіональної платформи сільських ініціатив”, який відбудеться в місті Запоріжжя.

Проект «Міжрегіональна платформа сільських ініціатив» реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

Недостатня обізнаність молоді в проблемах місцевої громади й низький рівень мотивації щодо свідомого та активного впливу на політичне життя суспільства - причини, які десятиліттями вели до занепаду громадянської свідомості українців і які й досі гальмують демократичний розвиток України. Усвідомлюючи важливість розвитку і підтримки відповідальної та свідомої участі громадян у суспільному житті, ГО «Розвиток громадянського суспільства України» проводить різноманітні освітні програми, приділяючи особливу увагу молоді. Виходячи з того, що сучасне українське село має комплекс проблем та знаходиться в складному становищі, ГО «Розвиток громадянського суспільства України» розпочинає свою роботу з активною сільською молоддю.

Проект пройде протягом трьох днів з 20 по 22 жовтня 2017 року.

Метою проекту є розвиток сільського публічного простору; підтримка молодіжних ініціатив, спрямованих на соціальний, культурний і освітній розвиток сільських територій; розширення мережі нових форм освіти для сільської молоді; розвиток волонтерства в сільській місцевості.

Цільовою групою проекту стане молодь, яка проживає в сільській місцевості віком від 18 до 35 років включно.

Запровадження міжрегіональної платформи надасть можливість сільській молоді впевнитись, що вони теж можуть працювати над ефективними змінами у своїх громадах та нашій країні; що вони можуть прожити цікаве та успішне життя як у місті, так і в селі; формувати громадську думку та стати якісними депутатами місцевих рад.

Окрім цього, гості зможуть відвідати установи та організації Запорізької області, органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

За результатами візиту учасники отримають підтверджуючі сертифікати.

Для участі у проекті необхідно заповнити Аплікаційну заявку (у додатку). Заповнену заявки надсилати на електронну адресу:  [email protected].

Дедлайн - 12 жовтня 2017 року включно.

Організатори забезпечують проживання, харчування та трансфер в рамках проекту. Вам необхідно оплатити свою дорогу до міста Запоріжжя та зворотньо.

Із запитаннями звертатись на електронну адресу: [email protected].

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.