bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дипломатичне чаювання в Одесі
25.09.2017

Громадська організація «ОФІС РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ», що реалізовує у рамках діяльності аналітичного центру Business Support Center проект за фінансової підтримки Міністерства Закордонних Справ Литовської Республіки та під координацією Центрального агентства з управління проектами Литви (Public Institution Central Project Management Agency), з великою радістю запрошує усіх охочих взяти участь у Дипломатичному чаюванні в Одесі. 

У рамках проектної діяльності, наша команда здійснювала ґрунтовне дослідження процесу імплементації Угоди про асоціацію України з ЄС, а також, надавала та продовжує надавати послуги щодо інформування українського бізнесу про особливості функціонування європейського ринку, включаючи поточний стан розвитку торгівлі, використовуючи можливості, які відкриваються перед Україною завдяки імплементації Угоди про асоціацію України з ЄС та дії зони вільної торгівлі з країнами-членами ЄС.

 Серед іншого, наша команда провела в Одесі серію семінарів та тренінгів, присвячених різним аспектам повноцінного введення в дію положень Угоди про асоціацію України з ЄС та новим можливостям, які відкриває асоціація для держави України, громадянського суспільства, українського бізнесу, окремих громадян.

 У ході Дипломатичного чаювання в Одесіпланується неформальне обговорення, за участі представників дипломатичних установ, що здійснюють свою діяльність в Одесі, стану та дійсних процесів імплементації Угоди про Асоціацію України з ЄС, особливо враховуючи регіональний аспект. Українські демократичні інституції, як ніколи, потребують розуміння щодо дійсного бачення та оцінки процесів, успіхів і невдач імплементації євроінтеграційного вектору Україною з боку дипломатичного корпусу, представники якого виконують провідну роль у означених процесах. Більше того, слід розуміти, що якісна й необхідна адвокація інтересів українського народу, не лише в рамках дії Угоди про асоціацію України з ЄС, а й загалом, просто неможлива, без врахування реального досвіду та дійсних політик країн-членів ЄС.

 Участь у заході є безкоштовною. Звертаємо вашу увагу, що кількість місць обмежена. Для участі у заході необхідно обов’язково зареєструватись за посиланням: https://goo.gl/forms/UnFAjHU4M1ZrD6FW2


З будь-яких питань щодо проведення заходу звертайтесь за телефоном: (097)787-15-60

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.