bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День добросусідства
15.09.2017

Команда проекту Метамісто:Схід працює над створення нового вільного простору у дворику Сєвєродонецької юнацької бібліотеки ім. Курлата, та, під кураторством Oleksandr Mykhed іконічним street art від Sergiy Radkevich на стінах 2-х будинків і бібліотеки. 

Команда проекту Метамісто:Схід працює над створення нового вільного простору у дворику Сєвєродонецької юнацької бібліотеки ім. Курлата, та, під кураторством Oleksandr Mykhed іконічним street art від Sergiy Radkevich на стінах 2-х будинків і бібліотеки. 

Відкриття вже в суботу, запрошуємо розділити цей день з нами та наповнити його спрагло:

14:00 Програма для дітей віком 7-11
у партнерстві з ініціативою Дитячі географії (Київ)

16:00 Програма для дітей віком 12-15 
у партнерстві з ініціативою Дитячі географії (Київ)

14:00 Турнір з настільних ігор 
у партнерстві з Всеукраїнською організація “КЛАС” та 
Благодійним фондом Карітас Сєвєродонецьк

15:00 Психосоціальні ігри для дітей
у партнерстві Благодійним фондом Карітас Сєвєродонецьк

16:00 Граємо у гру для дорослих “Світ громад”
у партнерстві з Всеукраїнською організація “КЛАС” та 
Благодійним фондом Карітас Сєвєродонецьк

18:00 Їжа і спілкування 
Приносьте до спільного столу

19:00 Тепла атмосфера і акустичний концерт під гітару від Дмитро Побережний (Київ)

Заходи проводяться спільно з Сєвєродонецькою юнацькою бібліотекою ім. Курлата та Відділом культури Сєвєродонецької міської ради

Довідка:
Код Міста — це довгострокова програма громадської організації “Гараж Генг” (м. Київ), що відбувається на перетині інтересів людей культури, аналітиків, бізнесів, а також державних діячів, які займаються розвитком міст.

“Метамісто: Схід” — проект для невеликих міст, який допомагає містам та їх мешканцям виявити вектори культурного, урбаністичного, економічного, особистісного розвитку. 
Проект здійснюється у партнерстві з ГО «Урбан куратори», ГО «Конгрес Активістів Культури», архітектурним бюро Formografia, міською радою Сєвєродонецька, юнацькою бібліотекою ім. Й. Б. Курлата, КМЦ “Сіверський Донець”, за фінансової підтримки проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», яка здійснюється Pact в Україні, та проект “Зміцнення громадської довіри” (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • https://www.facebook.com/kodmista/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.