bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль Ідей «Майбутнє спільнот» відбудеться в Одесі
21.08.2017

Фестиваль ідей «Майбутнє спільнот» — це масштабна подія всеукраїнського значення, яка спрямована на розвиток майбутнього спільнот відповідно до існуючих сфер життєдіяльності. Ініціаторами і організаторами виступили центр інновацій Impact Hub Odessa у партнерстві з Aspen Institute Kyiv.

Фестиваль ідей - це проект з міжнародною історією, який було започатковано в 2005р в Колорадо з метою зібрати людей з різних сфер діяльності та впливу для обговорення глобальних та соціальних питань та інноваційних ідей. З того часу, подія набула широкої популярності в США та європейских столицях і залучила світових урядових лідерів, публічних та мистецьких діячів, представників корпоративного сегменту та інших задля глобальної оптимізації життєвих процесів суспільства.

Вперше ця подія відбудеться в Україні і має за мету започаткувати традицію спільного простору спілкування, що об’єднує мислителів, лідерів бізнесу, науковців, художників, музикантів, громадських діячів з усієї України для генерації та впровадження ідей на зміну життєдіяльності нації.

Головною темою Фестивалю стане майбутнє спільнот – професійних, територіальних, художніх – що розвиваються у швидкозмінному сучасному світі.

Основні тематичні напрями Фестивалю ідей:

● технології;

● міський простір та спільноти;

● економіка майбутнього;

● освіта;

● мистецтво та медіа;

● здоров’я та краса.


Організатори планують понад 50 цікавих заходів різного типу та очікують на 
фестивалі біля 1000 відвідувачів. Перелік залучених спікерів формувався через прозору форму, де кожен бажаючий міг запропонувати свою ідею чи компетентного спікера.

Заходи Фестивалю не будуть обмежені у форматах: лекції, майстер-класи, тренінги, бесіди, панельні дискусії, стендові та демо- презентації та ін.

Окрім надихаючих доповідей та мотивуючих історій, Фестиваль ідей «Майбутнє спільнот» має стати платформою для кооперації між різними спільнотами та різними групами впливу задля позитивних змін у економічному, культурному та суспільному житті України.

Площадкою для фестивалю 25-27 серпня стануть інноваційні та креативні майданчики Одеси: Impact Hub Odessa, 4city, IQspace, Термінал 42, Зелений театр, Advance Business School.

Участь у подіях фестивалю є безкоштовною, але за попередньою реєстрацією.

Детальна інформація тут:
- http://www.ideasfest.in.ua/
- https://www.facebook.com/ideasfest.in.ua

Для зручності часників створений додаток до мобільного телефону, який можна завантажити тут (запропонує перехід на AppStore або Google Play - https://attendify.com/app/6s0yed/
Про організаторів:

Impact Hub Odessa — центр соціальних інновацій, яскрава старт-ап спільнота та професійне робоче середовище для людей, які хочуть реалізувати підприємницькі ідеї для стійкого впливу. Це простір із коворкінгами глобальної мережі Impact Hub, який існую на п’яти континентах і нараховує більше 100 хабів.

Aspen Institute Kyiv – українська громадська неполітична організація, що підтримує становлення ціннісно-орієнтованого лідерства, сприяє обміну ідеями щодо ключових питань суспільного розвитку. Аспен Інститут Київ є платформою для неупередженого обговорення різних позицій, що формують наше спільне майбутнє.

Контакти

  • http://www.ideasfest.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.