bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Про майбутнє енергетики просто неба: четвертий TeslaCamp відбудеться в Києві
16.08.2017

1-3 вересня  2017 р. у Києві проходитиме TeslaCamp – конференція на відкритому повітрі, що живиться з відновлюваних джерел енергії, та присвячена майбутньому енергетики

Звична нам енергетика стрімко трансформується, створюючи нові й нові виклики сьогоденню. На монопольних гравців зростає тиск не лише від своїх конкурентів – стартапів, що приносять на енергетичні ринки нові технології та бізнес-моделі. Завдяки масовому поширенню сонячних панелей та домашніх батарей раніше пасивні споживачі сформували новий тип ринкових гравців – проз’юмерів (одночасно виробник і споживач). Щоб працювати в такому середовищі, потрібно переосмислити старі регуляторні та бізнесові підходи й розробити нові.

Саме про це Greeencubator запрошує поспілкуватись під час TeslaCamp 2017 – події на відкритому повітрі, що живиться із відновлюваних джерел енергії, драйву і натхнення її учасників. Вона стане майданчиком для обміну думками з тими, хто вже сьогодні творить нові технічні підходи, бізнес-моделі та регуляторні принципи, які визначатимуть енергетику завтра.

«Ми говоритимемо про драйвери та рушії змін на енергетичних ринках безпосередньо із тими, хто їх творить. Наші розмови не обмежуватимуться лише Україною. Адже ключовий конкурент українських енергетичних монополістів перебуває не тут. Він – у пустелі Невада, де розташована гігафабрика Ілона Маска з виробництва акумуляторів та в Китаї, де безперервно виробляється величезна кількість сонячних батарей», – пояснює Андрій Зінченко, співзасновник Greencubator’а.

The Cutting Edge – головний блок програми TeslaCamp. Це серія виступів від гуру різноманітних сфер енергетики, у яких ітиметься про сонячні домогосподарства, блокчейн і кібербезпеку в енергетиці, вітруальні електростанції, успішні досвіди Австралії, США, Великої Британії тощо.  

Однак спілкуванням з тими, хто рухає вперед українську та світову енергетику, TeslaCamp не обмежиться. Учасники кемпу також матимуть змогу спостерігати український фінал найбільшого європейського конкурсу кліматичних стартапів ClimateLaunchpad, долучитися до майстер-класів, дискусій за кавою біля вогню, насолоджуватися музикою та прекрасною природою довкола.

TeslaCamp – це завжди спільнотне зусилля, до творення якого причетні різні організації та люди. Цього року він проводиться за спонсорської підтримки  наших давніх друзів: Atmosfera, ABB Solar, ClimateKIC та aсоціація «Енергоефективні міста України».

Детальна програма TeslaCamp і перелік спікерів доступні на TeslaCamp.org.

Локація: Smilepark біля Київської ГЕС

Квитки на подію.

Відео й фото з попередніх TeslaCamp.

Контактна особа для комунікації зі ЗМІ:

Анастасія Івашина

[email protected]

0500506814

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.