bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Навчання людей поважного віку: досвід та перспективи» (Вінниця)
14.08.2017

Відкрито реєстрацію на Міжнародний Форум «Навчання людей поважного віку: досвід та перспективи». Дедлайн - 30 серпня 2017 р.

реєстрація на участь у Форумі за посиланням.

Шановні колеги/колежанки, громадські активісти/активістки, освітяни, працівники соціальної сфери, працівники закладів культури!

Запрошуємо Вас взяти участь в Міжнародному Форумі «Навчання людей поважного віку, досвід та перспективи» (далі Форум), що відбудеться  в період 30 вересня – 01 жовтня 2017 року в Україні у м. Вінниці.

Форум проводиться за організаційної та фінансової підтримки Представництва DVV International в Україні та Вінницької міської ради.

До участі запрошуються мотивовані бажаючі з усіх регіонів України.

Мета: Сприяти поширенню різних моделей співпраці між організаціями громадянського суспільства (ОГС), навчальними закладами та органами влади у наданні навчальних  послуг для людей поважного віку.

Завдання Форуму:

—      Презентувати досвід та наявні  практики у навчання людей поважного віку в Україні та інших країнах.

—      Розширити співпрацю ОГС з навчальними закладами та державними органами з метою поглиблення розуміння ролі навчання впродовж життя.

—      Впровадження нових форм взаємодії навчальних закладів, а також неурядових організацій та органів влади (на всіх рівнях) для розробки стратегій, програм, спрямованих на навчальну підтримку людей поважного  віку, включаючи лобіювання виділення коштів з місцевих бюджетів

Календар участі:

до 30 серпня 2017 року – прийому заявок на участь у Форумі за онлайн-формою

до 10 вересня 2017 року  – відбір учасників/учасниць Форуму на підставі розгляду мотиваційних листів та анкетування за онлайн-формою.

11 вересня 2017 року – офіційне оголошення результатів та відправка учасникам/учасницям офіційного запрошення на участь у Форумі.

Проїзд та проживання компенсується приймаючою стороною.

УВАГА! Прибуття на Форум – виключно за офіційним Запрошенням  учаснику/учасниці Форуму, яке надсилається організаторами за результатами розгляду поданих заявок.

Контакти

Коментарі

Юрій Зелик   2432 дні тому   #  

Не зрозумів як в майбутньому скористатися письмовими матеріалами, що відображають доповідь учасників на тему, яку він доносить до відома форумчан.

  •   Пiдписатися на новi
Анна Моргун   2432 дні тому   #  

Доброго дня п.Юрію! Дякуємо за зацікаавленість до Форуму. Ми наразі розроблюємо концепцію з приводу узагальнення результатів Форуму, щоб більше людей могли скористатись матеріалами. В електронній формі в загальному доступі будуть точно! Можно буде слідкувати на нашому сайті http://www.pscenter.org.ua/

  •   Пiдписатися на новi
Юрій Зелик   2431 день тому   #  

Прокоментовування статті пов'язано із тотально масовим недоліком українського народу: не усвідомлення існування "генерацій накоплень, збережень, утримань (генерации накоплений, сохранений, содержаний, рос.) як не від'ємного елемента будь-чого живого із потенціалом стати Абсолютом у його досконалості. Американці мають долю жити багатими, а росіяни (українці) мають долю жити бідними винятково із причини вміння/невміння працювати в Індивіді цими генераціями. Це явище і його теорія викладені в книзі Л.О.Секлітової та Л.Л.Стрельникової "Законы Мироздания или основы существования божественной иерархии" в статті "Функционирование законов".
П.Анно, дякую за відзивчивість.

  •   Пiдписатися на новi
Юрій Зелик   2431 день тому   #  

Пост скриптум. Ця книга є двотомником. Ця стаття в першому томі. Книга є в інтерент-магазинах України і в Інтернеті.

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Руссу   2431 день тому   #  

Доброго дня! Чи можемо ми зареєструвати двох людей від однієї організації, які обидва є координаторами діяльності напрямку роботи з людьми поважного віку у нашій організації? Чи може тема виступу на Форумі торкатися створення навчального центру та соціальних підприємств для людей поважного віку?

  •   Пiдписатися на новi
Анна Моргун   2430 днів тому   #  

Доброго дня!Дякуємо за зацікавленість до Форуму
Так, можете реєструвати і декілька осіб від однієї НГО.
Теми Форума наразі формуємо!

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Руссу   2429 днів тому   #  

Дякую. Реєструю...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.