bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Канівський міжнародний кінофестиваль
04.08.2017

У мальовничому Каневі влітку, 25-27 серпня, вже вдруге відбудеться Канівський міжнародний кінофестиваль і знову шукатиме і відкриватиме молодих талановитих кіномитців.

Тож, друзі, якщо ви маєте кінороботи і бажання поділитися ними зі світом, встигніть долучитись до участі в кінофестивалі! Прийом заявок триватиме до 10 серпня 2017 року. Наразі для участі вже надійшло 72 заявки з Одеси, Дніпра, Черкас, Львова та Польщі. 
Ми ще чекаємо саме на вас :)

Цьогорічний кінофестиваль буде присвячений відомому українському кінорежисеру та класику світового кінематографа Олександру Довженку.

У межах кінофестивалю ми запланували чудову і цікаву культурно-розважальну програму. Учасники і гості міста зможуть відвідати різноманітні виставки, зокрема у цей час відбуватиметься VIІ Міжнародний скульптурний симпозіум та виставки вітчизняних та іноземних митців, майстер-класи з акторського мистецтва та обговорення процесів кінотворення, послухати виступи відомих виконавців та українських гуртів “Esthetic voice” (Київ), “While alive” (Київ) та “НЕ лізь БО вб’є” (Вінниця), відвідати покази колекцій одягу талановитих українських дизайнерів.

Перегляд конкурсної та позаконкурсної програми здійснюватиметься просто неба на набережній Дніпра і збере всіх зацікавлених. Тут можна буде чудово і з користю провести час, у стилізованих фотозонах зробити емоційні світлини на згадку, поспілкуватися з учасниками кінофестивалю, почесними гостями та членами жюрі.

Для молодих та запальних ;) ми влаштуємо круті дискотеки Global Dance Open Air на набережній міста. Буде гарантовано весело і драйвово! ))

Урочисте відкриття ІІ Канівського міжнародного кінофестивалю пройде 25 серпня о 17.00 у Міському будинку культури.

Дізнавайтесь більше про фестиваль на сайті - http://kanivfest.org/ та https://www.facebook.com/groups/kanivfest/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.