bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум розвитку соціального бізнесу (Житомир)
27.07.2017

ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів» запрошує 28  липня 2017 року взяти участь у роботі Форуму розвитку соціального бізнесу  2017 з нагоди відзначення Social Business Day 2017 в Україні, який відбудеться у м.Житомир.

Дедлайн реєстрації: 27 липня 2017 року.

Форум буде проведено в межах заходів за проектом «Житомирський обласний Ресурсний центр розвитку соціального підприємництва» у партнерстві з управлінням сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та департаментом економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської ОДА. Цілі Форуму: поширення ідеї соціального бізнесу/ підприємництва серед представни­ків громад різних регіонів України, ознайомлення з кращими світовими і вітчизняними практиками соціального бізнесу, обмін досвідом між соціальними підприємцями та експертами в цій галузі, налагодження міжсекторальної та міжрегіональної співпраці для сталого розвитку регіонів України через розвиток соціального бізнесу/ підприємництва.

До участі у роботі Форуму запрошуються  молодь, соціальні підприємці, представники організацій громадянського суспільства, держдепартаментів і служб органів місцевого самоврядування, експерти в сфері соціального бізнесу/підприємництва та інші зацікавлені особи м.Житомира, Житомирської та інших областей України.

У програмі Форуму
 передбачено:

  1. Проведення круглого столу на тему «Перспективи розвитку соціального бізнесу в Житомирській області та в Україні».
  2. Ворк-шоп «Формування механізмів міжсекторальної співпраці в напрямку розвитку соціального підприємництва в регіоні».
  3. Презентація результатів роботи соціальних підприємств Житомирщини. 
  4. Церемонія вручення відзнак успішним соціальним підприємцям Житомирщини.

Обов’язкова попередня реєстрація учасників до 27 липня 2017 року за посиланням: https://goo.gl/forms/Mr2QR3EhZrncvc3s1

Кількість учасників  обмежена (до 30 осіб). Місце проведення заходу буде вказано зареєстрованим учасникам за результатами відбору в персональних запрошеннях, які будуть надіслані на електронні скриньки.

Участь у заході безкоштовна. Організатори забезпечують робочими матеріалами під час проведення Форуму. Учасники Форуму отримають відповідні сертифікати. Всі питання, пов’язані з організацією та фінансуванням проживання, харчування та проїзду вирішуються учасниками самостійно.

Контакти для довідок:
Ольга Котвіцька, керівник ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів»: [email protected]
Social Business Day є щорічною ініціативою, яку започаткував у 2010 році  Мухаммад Юнус  -  професор, соціальний підприємець, банкір та лідер громадянського суспільства, нагороджений Нобелівською премією миру 2006 року за досягнення Grameen Bank та впровадження концепцій мікрокредитування і мікрофінансування. У 2017 році Social Business Day відзначається 28-29 липня.
Детальніше: http://socialbusinesspedia.com/events/sbd2017 .
Мета цієї події - надати можливість представникам громадянського суспільства краще познайомитись із соціальним бізнесом шляхом поширення досвіду підприємців та експертів у сфері соціального бізнесу.

З нагоди відзначення Social Business Day 2017 в Україні ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів» разом з партнерськими організаціями з різних регіонів України запрошують взяти участь у міжрегіональних заходах, що відбудуться 26-28 липня 2017р. у м.Житомир, м.Ужгород та м.Львів.  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.