bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Дубно пройде благодійний футбольний матч
21.07.2017

30 липня 2017 року на стадіоні “Спартак”, у м. Дубно Рівненської області, відбудеться благодійний футбольний матч між збірними команд Дубенської райдержадміністрації, Дубенської районної ради та священнослужителів Рівненської єпархії Української православної церкви Київського Патріархату. Початок заходу – о 17.00.

Ми проводимо цей футбольний турнір з метою згуртувати всіх, хто прагне допомогти та підтримати ветеранів Збройних Сил України: Кудрика Дмитра Васильовича та Ігнатенка Валерія Леонідовича. Вони брали участь у антитерористичній операції на Сході України, отримали поранення та зараз потребують тривалого лікування.

Дмитро Кудрик – контрактний військовослужбовець, отримав поранення коліна в березні цього року. Переніс одну операцію та готується до наступної, яка запланована на вересень 2017 року. Наразі виконує свій військовий обов’язок у Донецькій області. До служби в Збройних Силах України працював вчителем у Клинцівській школі.
Валерій Ігнатенко – рік тому внаслідок мінно-вибухового поранення зазнав серйозної черепно-мозкової травми, отримав проникаюче поранення грудної клітки, травматичний розрив легені. Валерій отримав ІІ групу інвалідності.

Запрошуємо глядачів і вболівальників відвідати футбольний матч 30 липня і зробити особистий благодійний внесок. Суму коштів, зібрану під час підготовки та проведення благодійного футбольного матчу, буде передано родинам військовослужбовців відразу після завершення матчу.

Команду єпархії представлятимуть священики Дубенського та Рівненського благочиння, студенти Рівненської духовної семінарії та працівники єпархіального управління. Капітаном команди обрали протоієрея Ігоря Загребельного, благочинного Дубенського району.

Благодійний матч пройде з ініціативи Дубенської районної державної адміністрації, Дубенської районної ради, управління Рівненської єпархії УПЦ КП.

 Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.