bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль думок чекає на твої ідеї
19.07.2017

Благодійний фонд «Восток-SOS» та естонська організація «Mondo», запрошує 9 вересня 2017 р. на перший в Україні Фестиваль думок, який відбудеться в Сєвєродонецьку.

Ⱝ Хочеш поговорити про важливу для тебе, твоєї спільноти чи міста тему?

Ⱝ Турбують питання організації міського простору або спірні законодавчі ініціативи?

Ⱝ Мрієш, щоб Сєвєродонецьк став культурною столицею або щоб в твоїй школі з’явилося сучасне обладнання?

Ⱝ Захоплюєшся фотографією/ кіно/ спортом/ чим завгодно та хочеш дізнатися більше?

Тоді тобі на Фестиваль думок із креативними та зручними локаціями openspace.

А поки, запропонуй для дискусійної або освітньої локації фестивалю, ти можеш виступити експертом сам або ми допоможемо запросити цікавих спікерів з запропонованої теми, знайдемо модератора та створимо комфортну атмосферу.

Запропонувати тему можна шляхом заповнення анкети до 31.07:

https://goo.gl/TeGyLw

Що таке Фестиваль думок?

Це відкрита для всіх бажаючих платформа, яка надає кожному можливість висловитися. Нас так багато і у кожного свої унікальні думки. Але часто ми не можемо почути один одного, не можемо донести цінність і важливість наших ідей, не сприймаємо іншу позицію. Ми хочемо створити безпечний простір обговорення для людей найрізноманітніших позицій, де ми будемо говорити один із одним, вчитися критично мислити та пропонувати критичні рішення.

Пропонуємо вам випробувати креативний досвід Скандинавських та Прибалтійських країн для обміну думок, який з’явився в той момент, коли інтернет та TV майданчики вичерпали себе, а людям потрібно було спілкуватися в реальності та бачити один одного.

Із досвідом Фестивалю думок в Естонії можна ознайомитися тут

(https://www.arvamusfestival.ee/ru/ )

У фестивалі будуть задіяні експерти та модератори із різних міст України та країн Європи, які бажають разом обговорити теми, важливі для всіх нас. У відвідувачів є вибір – або самому взяти участь в обговоренні, або послухати інших. При цьому, кожний може запропонувати свої питання та теми для обговорення на фестивалі – нехай це буде рішення, яке потребує переосмислення, нова точку зору або питання, яке потребує глибокого аналізу. Фестиваль є не тільки гарною платформою для підняття якоїсь будь-якої теми, але і для отримання корисного зворотного зв’язку.

Програма буде сформована із тем, які ви запропонуєте. На фестивалі можна буде почути надихаючі виступи, обмінятися думками з суспільно-політичних питань, почерпнути нові знання та свіжі ідеї, взяти участь в семінарах, познайомитися з новими людьми.

Також на фестивалі буде дитячий простір із супер-аніматорами, фуд-корт із найсмачнішими стравами від місцевих майстрів, велика кількість захоплюючих  активностей для дітей та дорослих, вечірній концерт найкращих музичних груп. 

Телефон для зв’язку: (099) 078 46 66

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • (099) 078 46 66

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.