bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Брифінг: Як реалізується Президентська політика розвитку громадянського суспільства на Миколаївщині
17.07.2017

21 липня 2017 року відбудеться брифінг: Як реалізується Президентська політика розвитку громадянського суспільства на Миколаївщині.

Експерти мережі «Ресурсний центр сприяння місцевої демократії на Миколаївщині» поділяться  свої практичним трирічним досвідом та результатами відповідного моніторингового дослідження  практик підтримки органами державної влади та місцевого самоврядування громадянського суспільства як складової дієвих механізмів місцевої демократії у м. Миколаєві та місцевих громадах Миколаївщини. Органам публічної влади громадські експерти запропонують нагальні кроки для більш успішної реалізації національної політики.

Учасники брифінгу:

  • Миїхайло Золотухін, директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (ФРММ) http://frgn.mk.ua/ . Координатор мережі у Миколаївської області;
  • Лідія Віштал . Експерт ГО «Центр європейська освіта для дорослих» та Миколаївського регіонального відділення «Асоціації міст України»;
  • Олексндр Дудюк, експерт з комунікацій комунікацій Миколаївського регіонального відділення «Асоціації міст України».

Контакти для зв’язку:

[email protected], (096) 936-42-24 – Анна Нікуліна (координатор КМЦ. Миколаїв).

[email protected] . (0512)47-38-79 (067) 512-16-32  Михайло Золотухін, (директор ФРММ).

Прес-служби ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» та «КМЦ. Миколаїв»

Є черговим заходом проекту «Залучення мешканців сіл та міст до формування та комплексного розвитку спроможних територіальних громад», що реалізується Фондом при партнерстві з Миколаївською облрадою, Миколаївською ОДА згідно рішення облради №7 від 30.07.2015 р. «Про затвердження Плану заходів з реалізації у 2015-2017 роках..» та на виконання завдання 3.2.2. Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2020 року».

Контакти

  • 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.