bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція «Напівмарафон Верховної Ради»
14.07.2017

Прес-конференція щодо підсумків роботи ВР відбудеться 19 липня 2017 р.

Добігає кінця шоста сесія Верховної Ради, де народні депутати демонструють різні рівні відвідування, голосування та активності. Громадянська мережа ОПОРА відстежила діяльність парламентарів із листопада 2014 року до червня 2017 року, що становить половину строку українського парламенту. Так, за два з половиною роки діяльності Верховної Ради VIII скликання в стінах парламенту не знайшлося жодного депутата, який взяв би участь у всіх без винятку голосуваннях. Всього за цей період депутати 9 938 разів голосували за винесені на розгляд парламенту питання порядку денного. Беззаперечними аутсайдерами є шість народних обранців, які пропустили понад 90% усіх голосувань у Верховній Раді.

Як народні депутати відвідують засідання парламенту та комітетів? Наскільки вони дисципліновані у своїх голосуваннях? Чому парламентарі передають слово замість висловлення своєї позиції? Чи пов’язане виділення субвенцій з державного бюджету для розвитку територій з політичною лояльністю народних депутатів із цих округів? На всі ці запитання можна буде почути відповідь на прес-конференції 19 липня об 11:30.

У заході візьмуть участь:
• Анатолій Бондарчук, керівник проекту ОПОРИ
• Андрій Токарський, аналітик ОПОРИ;
• Захар Колісніченко, громадський консультант ОПОРИ.

Під час заходу представники Громадянської мережі ОПОРА підбиватимуть підсумки роботи депутатів протягом половини строку VIII скликання Верховної Ради, представлять дослідження щодо діяльності та аналізу стану прозорості парламентських комітетів. Крім того, учасники обговорення піднімуть питання дисциплінованості голосувань депутатів та виділення субвенцій з державного бюджету.

Прес-конференція відбудеться 19 липня (середа) об 11:30, УНІАН (вул. Хрещатик, 4). Реєстрація учасників відбуватиметься на місці за редакційними посвідченнями

За додатковою інформацією звертайтеся:
Катерина Жемчужникова, прес-секретар ОПОРИ
тел.: 0662701713
e-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.