bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадський проект м. Первомайський
13.07.2017

18 липня 2017 р. ГО «НОВА Енергія» запрошує жителів м. Первомайський Харківської області до участі в заходах щодо впровадження бюджету участі -  механізму розподілу бюджетних коштів за участі громадськості.

У заходах візьмуть участь представники міської ради, члени координаційної ради з питань бюджету участі, громадськість та ЗМІ.

Заходи:

11:00 - круглий стіл на тему: «Громадський проект м. Первомайський» На заході буде презентовано USAID проект «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження», в рамках якого м. Первомайський визнано переможцем конкурсного відбору серед українських міст, які отримують підтримку під час реалізації бюджету участі через е-платформу «Громадський проект». Платформа дозволяє жителям міст брати участь в конкурсі громадських проектів онлайн.

Також на заході обговорять комунікаційну стратегію залучення громадськості до участі на всіх етапах впровадження громадського проекту.

14:00 – тренінг-практикум «Використання електронної платформи для подачі громадських проектів». Учасники ознайомляться з роботою електронної системи під час подачі, голосування та моніторингу за реалізацією проектів; навчаться реєструвати особистий кабінет автора через систему BankID.

Довідково. Депутати Первомайської міської ради своїм рішенням №555-31/7 від 27.06.2017 р. затвердили Положення про бюджет участі.  Положення надає право громаді долучатися до розподілу частини бюджетних коштів. Параметри бюджету участі на 2017-2018 рр.,були визначені розпорядженням міського голови від 10.07.2017 р.

Основні параметри бюджету участі:

- загальний обсяг видатків 2017-2018 рр., що передбачено спрямувати на реалізацію проектів – 100 тис. грн;

- мінімальний вік автора – 14 років;

- максимальна вартість одного проекту – 20 тис. грн.;

- терміни початку і завершення прийому проектів: 1 серпня – 1 вересня 2017 р.;

- терміни початку і завершення голосування за проекти: 16 —30 вересня 2017 р.

Заходи організовано ГО «НОВА Енергія» за підтримки Первомайської міської ради та проводяться в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині надання допомоги у запровадженні бюджету участі в українських містах у рамках компоненту «Посилення практики участі громадян у бюджетному процесі на місцевому рівні в Україні». Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД). Розробник електронної системи «Громадський проект» — ГО SocialBoost.

Реєстрація є обов’язковою за посиланням: https://goo.gl/forms/uyQRa4EwqmRMLUIo1

Місце проведення: м. Первомайський, просп. 40 років Перемоги, 1

Детальна інформація на сайті ГО «НОВА Енергія»: http://nova-energiya.org/

Сторінка ГО «НОВА Енергія» у Facebook: www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA

Група громадського бюджету у Facebook: www.facebook.com/groups/Public.project.Pervomayskii

Контактна особа: Омелічкін Сергій

тел.: +38 050 83 76 941

e-mail: [email protected]

Контакти

  • Сергій Омелічкін
  • +380508376941

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.