bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Синергія влади і громади – можлива?/!» (Дрогобич)
19.06.2017

Чи звітували і як звітували місцеві депутати? Чи є активною і дієвою місцева громада? Яких змін та успіхів може досягнути громада, якщо буде налагоджена комунікація між владою і громадою? Про це та інше йтиметься під час Форуму «Синергія влади і громади – можлива?/!», який 28 червня – у День Конституції України, пройде у м. Дрогобич у рамках проекту «Активна Громада: право вибору».

МІСЦЕ: Центральна міська бібліотека ім. В.Чорновола, вул. Шевченка, 27

ЧАС: 12:00 (реєстрація учасників: 11:30-12:00)

 Під час Форуму відбудеться представлення результатів дослідження Інституту «Республіка» щодо звітування депутатів місцевих рад (всеукраїнський та місцевий розріз) та дослідження Інституту «Республіка» і дослідницької кампанії «Active Group» «Участь громадян у прийнятті рішень» (всеукраїнський та місцевий розріз).

 На Форум запрошені: міський голова Тарас Кучма, секретар ради Олег Хрущ, голови усіх депутатських фракцій міськради, яким вручені персональні запрошення. Частина із запрошених уже підтвердили участь. 

У межах Форуму заплановані виступи депутатів, цікава дискусія. Кожен зможе висловити свою думку і бачення: і місцеві обранці, і їхні виборці.

Разом з тим, буде проведено тренінг «Взаємодія громадян з владою», під час якого сертифікований тренер із залучення громадян до національних реформ Марія Тяжкун навчить азам взаємодії з владою та впливу на прийняття рішень.

 Форум «Синергія влади і громади – можлива?/!» відбудеться 28 червня 2017 р. у м. Дрогобич за адресою: вул. Шевченка, 27, Центральна міська бібліотека ім. В.Чорновола.

Початок о 12.00. Реєстрація учасників: 11.30-12.00.

Зареєструватися на Форум можна за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfmtpyJ2UUL8GxrVISPk1_x02Nep1kKdho6nhciwSs4aLYOw/viewform

 Примітка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» - об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту «Республіка». 

Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Запрошуємо депутатів, керівників міста, громаду, ЗМІ.

 * - йдеться про звіти, які відповідають вимогам щодо власне звіту депутата і оприлюднені до 24.04.17р. 

Контакти

  • Марія Кульчицька
  • 067-309-37-43

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.