bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний тур від організації «Пакс»
14.06.2017

9-19 серпня 2017 року миротворча організація «Пакс» (Нідерланди) вже втретє проводить Тур Миру в Україні! Дедлайн - 26 червня 2017 р.

В минулі два рази молодь (чотирнадцять осіб) подорожувала Україною, відвідала різні регіони країни (схід, захід і центр), перебуваючи в громадах різних релігійних конфесій (протестантської, греко-католицької, православної). Протягом одинадцяти днів ми обговорювали такі теми як: ідентичність, громадські ініціативи, історичні перспективи сучасної ситуації в Україні (війна, стереотипи, поляризація), права людини, толерантність. В цьому році під керівництвом Павла Козелецького, керівника програми «ПАКС» Сінти Депондт і за участі офіцера програми «ПАКС» Тілії Маас Гeстеранус, учасники дізнаються про навики слухання, ненасильницької комунікації і планування соціальних змін, працюючи над особистим розвитком і зростанням, а також працюючи на благо суспільства.

Бачити інших, сприймати різні точки зору і інтерпретації історичних та поточних подій і відкривати особисту здібність ініціювання позитивних змін - це одні з головних цілей Туру. Ви замислюєтесь над майбутнім України і над тим, що молодь (в віці 18-25 років) може зробити для того, щоб перетворити її в гарне місце для життя? Цікаво дізнатися інші точки зору щодо таких питань як війна, біженці, маючи справу з минулим та майбутніми перспективами для України? Розумієте і розмовляєте українською чи російською мовами, або хоча б однією з них? Вам від 18 до 25 років? В такому разі запрошуємо Вас подати заявку на участь! Всі витрати Тура покриваються організацією «ПАКС», в тому числі буде забезпечене туристичне страхування (в межах України). З будь-яких питань можете звертатися на пошту [email protected]

Для участі необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням goo.gl/WT3c9Y не пізніше 26 червня 2017 року

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.