bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Панельна сесія «Соціальні інновації: нові рішення старих проблем»
13.06.2017

19 червня 2017 р. 2017р. об 11:00 розпочнеться відкрита панельна сесія «Соціальні інновації: нові рішення старих проблем» в Urban Space 100 (вул. М. Грушевського, 19). Подія відбудеться в рамках Школи інновацій та соціального підприємництва в Івано-Франківську.

Панелістами будуть Михайло Мельник - директор Української Соціальної Академії, Юрко Филюк - співзасновник урбаністичного проекту «Тепле місто» та Артем Корнецький - автор курсу “Соціальне підприємництво” на Prometheus. 

До участі запрошуються: представники благодійних і громадських організацій, соціально відповідального бізнесу, соціальні стартапери, журналісти, представники влади та бізнесу.

Питання для обговорення:

  • Що таке соціальна інновація?
  • Чи спроможні неприбуткові організації самостійно генерувати та впроваджувати інновації? Що їм для цього потрібно або чого їм бракує?
  • Чи спроможні держава або бізнес самостійно ефективно розв’язувати соціальні проблеми, використовуючи нетрадиційні, інноваційні рішення?
  • Яким чином державі, бізнесу та громадянському суспільству досягти спільної візії щодо розв’язання соціальних викликів? Чи потрібно це?

Школа інновацій та соціального підприємництваце 6 днів індивідуальної і командної роботи з теорією та практикою соціального підприємництва, ознайомлення із світовими та українськими прикладами таких підприємств, спілкування та взаємодія з людьми, що займаються соціальним бізнесом в Україні.

Дізнатись більше про Школу: http://sise_2017.tilda.ws/


Контактна інформація
[email protected]
https://www.facebook.com/SISEprogram

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.