bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фото інсталяція «Мій особливий день» (Київ)
25.05.2017

В п’ятницю, 26 травня 2017 р. о 15:00 в Києві відбудеться фото інсталяція «Мій особливий день», щодо проблем побутового життя людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб та осіб похилого віку.

«Особи з інвалідністю, як і всі інші, мають загально людські потреби: їсти, спати, мати друзів, бути коханими, мати доступ до освіти та можливість отримати роботу. Звичайно, особи з інвалідністю можуть потребувати додаткової допомоги. Але, на нашу думку, це не робить звичайні людські потреби «особливими». Фото інсталяція розповість про звичайний день неурядових громадських організацій, які надають соціальні послуги.» - розповідає керівниця проекту «Соціальні послуги – спільними зусиллями», Олександра Брашовецька.

Місце проведення – #MediaHub, м. Київ, вул. Суворова 4/6, м. Арсенальна.

Для участі просимо Вас зареєструватись.

Для додаткової інформації 

Олександра Брашовецька

+38063 361 19 00

[email protected] 

Про презентації:

В рамках проекту «Соціальні послуги – спільними зусиллями», що реалізовується за підтримки Європейського Союзу було підтримано 20 спільних проектів неурядових громадських та благодійних організацій в партнерстві з органами місцевої влади.

5 проектів від громадських організацій НРЦ «Джерело»(Львів), БТ «Джерела» (Київ), БО «Логос» (Чернігів), ЗОГОСІ «Людям потрібні люди» (Запоріжжя), ГОІ «Родина» (Київ) добігають кінця вже в травні.

 Ми прагнемо розповісти Вам що відбулось за цей рік, тому запрошуємо Вас на презентацію результатів нашої спільної роботи.

Про проект:

Проект реалізовується за підтримки Європейського Союзу.

Проект «Посилення спроможності неурядових громадських організацій України та Грузії до участі в діалозі щодо надання соціальних послуг» спрямований на посилення спроможності місцевих неурядових організацій, які надають соціальні послуги, до участі у формуванні політики та співпраці з органами місцевого самоврядування. Проект реалізується Українським Незалежним Центром Політичних Досліджень спільно з Спілкою Робітничих Самаритян (Німеччина) та Центром Стратегічного Дослідження та  Розвитку Грузії.​

Всі проекти, підтримані в рамках субгранту передбачають надання соціальних послуг, зокрема в центрах денного догляду, особам з інвалідністю, людям літнього віку та внутрішньо-переміщеним особам. Проекти розраховані на рік, та мають на меті забезпечення сталості соціальних послуг через механізм державно-приватного партнерства та побудову співпраці.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.