bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок політичного впливу «Вирішити» (Маріуполь)
23.05.2017

27 травня 2017 р. МРІ організовує одноденний Ярмарок за участі політичних партій та громадянського суспільства, який буде відкритий для широкої публіки.

Демократична політична система розглядається як взаємозв’язаний двосторонній процес, в якому керівники держави та державні установи є підзвітними, відповідальними та прозорими для громадян, а громадяни мають право голосу в прийнятті рішень.

Для того, щоб стимулювати цей діалог між суб’єктами з боку пропозиції (посадовими особами та політичними партіями) та представниками зі сторони попиту (громадяни), МРІ організовує одноденний Ярмарок за участі політичних партій та громадянського суспільства, який буде відкритий для широкої публіки.

У ході Ярмарку політичного впливу політичні партії та організації громадянського суспільства матимуть нагоду продемонструвати свою роботу громадянам, а громадяни матимуть можливість дізнатися про різноманітні політичні партії та громадські організації, які діють в їхній громаді.

Важливим елементом програми Ярмарку політичного впливу «ВПЛИВАТИ» стане обговорення 3-х ключових проблем міста, відповідно до Муніципального опитування МРІ, у форматі «Світове кафе» та спільний пошук вирішення проблем разом із мешканцями міста.

Ключові проблеми міста, які будуть обговорюватись:

1. Низький рівень доступу для людей з інвалідністю;
2. Погана екологія та навколишнє середовище;
3. Забруднені промислові зони та розвиток промисловості.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у “Світовому кафе” для обговорення проблем міста, будь ласка, зареєструйтесь.

Ярмарок триватиме з 10:00 по 16:00

Вхід вільний.

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) є неприбутковою, неурядовою організацією, що працює над утвердженням свободи та демократії в усьому світі, допомагаючи політичним партіям діяти більш конкретно та відповідально, підтримуючи участь громадян у розробці державної політики, та сприяючи збільшенню ролі соціально марґіналізованих верств населення, включно з жінками та молоддю, у політичному процесі.

З 1994 року МРІ розпочав співпрацю з Україною для просування належного врядування, зміцнення державних і цивільних інститутів та об’єднання зусиль у країні на етапі перехідної демократії. Завдяки довготерміновій та сталій роботі в Україні, МРІ створив потужну мережу українських експертів, громадських організацій та зацікавлених сторін, з якими співпрацює з метою надання конкретної допомоги відповідно до місцевих умов та мінливого політичного середовища.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.