bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Англомовні дискусійні клуби : «Пошук свого Я» і «Подолання залежностей: залежність і мозок»
18.05.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує всіх охочих відвідати безкоштовні англомовні дискусійні клуби з психологом і лектором Джиммі Гіллом.

ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ: вівторок, 23 та 30 травня, 16:00–17:30

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Ресурсний центр для викладачів англійської мови, Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

МОДЕРАТОР: Джиммі Гілл є магістром освіти з консультативної психології, соціальним працівником і викладачем Університету соціальних і гуманітарних наук у Варшаві, Польща.

— Вівторок, 23 травня, 16:00 – 17:30 Дискусійний клуб: «Пошук свого Я»

Пізнати себе є найважливішою навичкою, яку ви можете опанувати. Коли ви знаєте, хто ви є насправді, ви знаєте, що вам потрібно робити, замість того, щоб чекати інструкцій від інших. Коли ви пізнаєте себе, ви станете більш впевненими та зрозумієте, чого ви хочете досягти. Приєднуйтесь до обговорення з психологом Джиммі Гіллом і дізнайтесь, як знайти своє Я

— Вівторок, 30 травня, 16:00 – 17:30 Дискусійний клуб: «Подолання залежностей: залежність і мозок»

Залежність передбачає не тільки шкідливі звички – куріння, алкоголь або наркотики. Дуже багато людей мають залежність від їжі, відносин з коханою людиною, комп’ютерних ігор, соціальних мереж і ін. Визнати, що у вас є проблема, є першим кроком у боротьбі з залежністю. Приєднуйтесь до обговорення з психологом Джиммі Гіллом і дізнайтесь, як залежність впливає на мозок і що ви повинні зробити для її подолання.

Для участі у заході зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044)425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected]

Детальна інформація на сайті www.etrckyiv.com та  https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.