bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний фестиваль Barterwille Art Fest (Чернігівська область)
15.05.2017

BARTERWILLE ART FEST - це 2 дні, 2 вечори і 2 ночі (14-15 липня) на екваторі Літа, зігрітому променями позитиву Королівства Лампочок в містечку Мена Чернігівської області.

Наш фестиваль - це тепла “лампова” атмосфера на екваторі літа, це універсальний розчинник меж між  внутрішніми світами людей, готових на будь-які експерименти з творчістю. Музика і поезія, виставки живопису і фотографій, хендмейду і антикваріату, театр вогню і мистецтво куховарства - ось що можна знайти на території Бартервілю. Нові знайомства, позитивні емоції, ульотні спогади - ось що можна принести звідти. А ще ми маємо світло. Багато світла. І ми розділимо його з тобою, адже ділитися ним, значить приєднуватись до нас - спільноти Королів та Королев цього надзвичайно-сонячного світу незалежної творчості. Тексти, мелодії, обличчя, сльози, посмішки, мош в кінці-то кінців :) - все це має значення, якщо воно гармонійно резонує з тобою і тоді меж не існує… 
Є ще дещо про нас: ми творимо самі і закликаємо творити інших. Кожен може стати учасником фестивалю, достатньо лише простягнути руку, і ти - частина команди. Якшо ти маєш що сказати цьому світові, або бажаєш нам допомогти, приєднуйся до нас, посилання доступні на головній сторінці спільноти.  

СИМВОЛ

лампочка - як універсальний образ ідей, носій тепла і світла в пітьмі   
Незалежний кінематограф та картонні бої GoPack, концептуальні виставки картин і фото, яскраві ярмаркові розпродажі та майстри handmade, foodart та спорт, які затишно зібрані воєдино, водночас і в одному місці під “лампову” музику вже анонсованих учасників: 

Вхід БЕЗКОШТОВНИЙ за УМОВИ ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕЄСТРАЦІЇ на офіційному сайті фестивалю - http://barterwille.org.ua 

Коментарі

Віра Гис   2533 дні тому   #  

Скажіть , будь ласка, я так розумію , що кожен добирається сам , а ночувати потрібно замовляти місце заздалегідь?

  •   Пiдписатися на новi
Інна Скляр   2532 дні тому   #  

Ночівля передбачається в кепмпінгу. Якщо бажаєте отримати місце в кемпінгу ставите відповідну позначку під час реєстрації.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.