bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фокус-групи в рамках проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам ВПО»(Полтава)
15.05.2017

Громадська організація «Інститут гендерних трансформацій»  запрошує журналістів, підприємців, представників органів влади, лідерів громадських організацій, Полтавської області взяти участь в роботі фокус-груп на тему «Забезпечення гендерної рівності в економічній сфері: підприємництво та самозайнятість».

Фокус-групи проводяться в межах моніторингового дослідження стану розвитку жіночого підприємництва в Україні на прикладі Полтавської області.

Проведення дослідження є частиною проекту «Соціальний капітал жіноцтва Полтавщини – жінкам ВПО», який здійснюється Інститутом гендерних трансформацій за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Проект здійснюється під патронатом радника Міністерства соціальної політики з питань ВПО у Полтавській області Вікторії Курилко.

Засідання фокус груп відбудуться в приміщенні Інтеграційного центру для  ВПО та місцевої  громади за адресою: м. Полтава, вул.. Шевченко, 13-а.

Запис за посиланням: https://goo.gl/forms/XOb3w9eNvFXDHyci2

Дата

Час

Цільова аудиторія

17.05.2017р.

16:00

Лідери громадських організацій

18.05.2017р.

10:00

Журналісти

16:00

Підприємці

19.05.2017р.

10:00

Представники органів влади

Тел. для довідок  0532-50-03-15

Проект здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.   Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

 

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • 050-526-74-75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.