bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вистава «Водка. ****. Телевізор»
04.05.2017

9 та 10 травня 2017 р. у ЦСМ «Дах» відбудеться вистава  «Водка. ****. Телевізор». 5 історій про Київ, його пагорби, Хрещатик навесні, молодих романтиків та героїв, що заблукали у власних думках. 

Вистава за п’єсами Максима Курочкіна. 5 історій про Київ, його пагорби, Хрещатик навесні, молодих романтиків та героїв, що заблукали у власних думках. У виставі задіяні непрофесійні актори - переселенці із зони бойових дій на Донбасі.

Іван Полтораченко, колишній мешканець Горлівки, виконавець однієї з головних ролей у виставі:

Не завжди усвідомлюю, що саме я відчуваю поміж страхом перед початком виступу та спустошенням після, але впевнений, що все це не дарма.”

Також, провідні ролі у виставі виконують професійні київські актори Катерина вишня Вишнева (акторка театру “Золоті ворота”), Євген Бондарський (актор Театра Переселенця, Театру на Липках та Молодого театру). Виконавцем головної ролі та продюсером проекту є Олександр Фоменко (актор, режисер Театру на Подолі, куратор проектів Театру Переселенця)

Найдорожче для мене у цій виставі - це потужне відчуття перехрещень тексту із моїм особистим життям. Коли я почав працювати над текстом, мені здалось, що автор знає мене”, - зізнається Олександр.

Режисером-постановником вистави є Георг Жено, художній керівник Театру Переселенця. Він не керує артистами, навпаки - дає тексту робити свою справу та дивиться, що з цього вийде.

Перша не документальна вистава Театра Переселенця, заснована на реальних подіях.  Проект Театру Переселенця та Інституту Драми.

У приміщенні театру ЦСМ “ДАХ”. Початок о 20.00

Вартість квитків - 150 та 200 грн.

Придбати квитки можна за посиланням:

на 9 травня: https://goo.gl/Uywh3O

на 10 травня: https://goo.gl/caCoc8

18+. Присутні сцени паління, вживання алкоголю та ненормативна лексика.

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/615707021963626/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.