bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний розважальний захід «Діти Сонця» для дітей з особливими потребами (Київ)
30.04.2017

Міжнародний благодійний фонд «TulSun» за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні проводить благодійний розважальний захід «Діти Сонця».

Захід відбудеться на НСК «Олимпійський» (55, Велика Васильківська вулиця, м.Київ)

3 травня 2017 з 12.00 до 16.00 години.

Основна мета заходу - привернути увагу до дітей з особливими потребами та інклюзивної освіти. Інклюзивна освіта -  освітня система, що грунтується на принципі забезпечення основного права дітей на освіту та права здобувати її за місцем проживаня, що передбачає навчання дитини з особливими освітніми потребами в умовах загальноосвітнього закладу. Інклюзивне навчання передбачає створення освітнього середовища, яке б відповідало потребам і можливостям кожної дитини, незалежно від ії особливостей.

Очікується, що близько 500 дітей візьмуть участь у майстер класах з малювання, квілінгу, ліпки з глини,  виготовлення книжок тощо.

Контакт для реєстрації медіа:

[email protected]  

Тел. +38068 0161289

Міжнародний благодійний фонд Tulsun, назва якого поєднує слова тюльпан (Tulip) та соняшник (Sunflower), заснований у вересні 2016 року в Нідерландах керівником голландької компанії ControlPay, що успішної працює в Україні. Фонд здійснює свою діяльність в Україні для допомоги дітям. Основні напрямки діяльності: інклюзівна освіта, спорт, підтримка і волонтерство.

Більш детальна інформація про нашу діяльність на сайті: www.tulsun.foundation  http://tulsun.foundation/ua   

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.