bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічні обговорення в рамках проекту «НАТО Радіомарафон» у Вінниці
19.04.2017

Тривають публічні обговорення в рамках проекту «НАТО Радіомарафон» у регіонах України на тему «Розуміння НАТО: колективна оборона і не тільки». 20 квітня 2017 року виїзний інформаційний семінар пройде в м. Вінниця. 

Проект «НАТО Радіомарафон» реалізується Фундацією прав людини за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні та Посольства Литовської Республіки в Україні на НАШОМУ Радіо. Інформаційний партнер проекту – Ресурсний центр ГУРТ.

До участі запрошуються представники обласних адміністрацій, посольств країн-членів НАТО, Представництва НАТО в Україні, керівні працівники ЦОВВ, що відповідають за співробітництво з НАТО, журналісти.

Учасники матимуть змогу взяти участь у дискусії «Чому Важливо бути обізнаними з питань НАТО та співпраці Україна-НАТО». Партнерські відносини між Україною та НАТО створюють можливості для України в майбутньому інтегруватися до системи євроатлантичної безпеки та зміцнити свій міжнародний імідж. Досягнення цих цілей вимагає підтримки як з боку української державної політики в сфері європейської та євроатлантичної інтеграції, так і з боку широкої громадськості. Аби зробити це успішно, Україні необхідно краще комунікувати, що означає, доносити та пояснювати свої пріоритети в сфері безпеки та співпраці з Альянсом громадськості. Які пріоритети і стратегії Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017- 2020 роки? Як Україна комунікує свої пріоритети? На ці та інші питання відповідатимуть наші гості.

Почесний гостем заходу буде Барбора Маронкова, Директор Центру інформації та документації НАТО в Україні. Спікер - Валерій Кравченко, експерт Національного інституту стратегічних досліджень.

Захід проходитиме за адресою: м. Вінниця,  вул. Соборна 68, ІІ поверх, Вінницький прес-клуб.

З питань, пов’язаних із участю у прес-конференції, можна звертатись 0501932423 або за електронною адресою: [email protected] з копією: [email protected].

До зустрічі!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.