bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медіа хакатон «NASNAGA» (Харків)
11.04.2017

28-30 квітня 2017 на базі театру «Арабески» відбудеться перший в Харкові медіа хакатон «NASNAGA» . Це мікс культури, медiа, технологій та бізнесу на одному майданчику.

Дві доби, без перерви, заради нових бізнес моделей медіа та культурних продуктів, 100 айтішників та медійників працюватимуть над ідеями та технологіями, які сприятимуть створенню медіа нового формату на стику: культури, журналістики та технологій.

Завдання - створити прототип проекту чи продукту, який, можливо, стане проривом, та виграти призи від спонсорів й організаторів.

Учасників #nasnagamediahack чекають нові знання та навички в сфері high-tech та медіа, команда нестримних та талановитих однодумців, експертна оцінка та підтримка менторів, корисний нетворкінг та цікаві розваги.

Підприємці, програмісти, медійники, дизайнери, маркетологи, журналісти, PR-фахівці, архітектори-візуалізатори, спеціалісти по роботі з відео-контентом; талановиті фахівці та студенти з різних сфер, які цікавляться сучасними технологіями та медіа, відважуйтесь на участь.

І це ще не все! Освітні лекторії на теми як зробити з медіа бізнес, перегляд короткометражок, кращих рекламних роликів та нетворкінг вечірки додадуть невимушеної атмосфери.

Перелік менторів та програма динамічно оновлюється на сайті: nasnagamediahack.org

Організаційний внесок для участі в хакатоні становить : 200 грн. для 1учасника; 400 грн. для команди.

Квитки вже в продажу : https://2event.com/ru/events/833523

З питаннями партнерства та участі звертайтесь за телефоном: +380993368446 (Сергій)

або на е-пошту: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.