bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч Єврокафе: від нових медіа до власних проектів (Запоріжжя)
20.03.2017

23 березня 2017 р. у Запоріжжі «Інтерньюз-Україна» запрошує молодь на «Європейське кафе» – спілкування за кавою із  Іриною Соловей, соціальною інноваторкою, засновницею ГО «Гараж Генг». 

Зустріч відбудеться 23 березня, з 18:30 до 20:00 у коворкінгу Edison Space (вул. Гагаріна 3 (торговий центр «Гагарін»).

Для участі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 23 березня 12:00 за посиланням

http://bit.ly/2mwWjlr

Запрошуємо поспілкуватись із Іриною про роль журналістики на новій медійній мапі України. Як нові медіа розвивають аудиторію через краудфандинг і розширені діалоги? Як залучення контенту від користувачів стає частиною моделі медіа, а учасники соціальних мереж – першоджерелом новин. Як формується медіа-середовище?

Це перша зустріч  ініціативи «Європейське кафе», що передбачає серію зустрічей для молоді із відомими українцями. Ми спілкуватимемось про те, як створювати власні проекти, робити їх успішними та змінювати світ довкола. Зустрічі «Європейського кафе» організовує громадська організація «Інтерньюз Україна» в рамках проекту «Зміцнення незалежних ЗМІ в Грузії, Молдові та Україні».

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь до Анни Калініченко за тел. (066) 364 28 08 або на e-mail: [email protected]

Міжнародний проект «Зміцнення незалежних ЗМІ в Молдові, Україні та Грузії» спрямований на покращення доступу до корисної інформації для громадян України. Заходи проекту сприяють застосуванню інновацій в галузі журналістики, заохоченню діалогу серед молоді тощо. Проект популяризує цінності етичної та чесної журналістики, висвітлення новин на основі фактів, незалежність редакційної політики засобів масової інформації, та свободу вираження думок, зокрема в Інтернеті.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.