bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

YouthSpeak Forum (Київ)
07.03.2017

Найбільший молодіжний форум цієї весни - YouthSpeak Forum відбудеться 1 квітня 2017 року! Вже другий рік поспіль AIESEC збирає громадські організації, активну молодь, бізнес сектор та представників держави на всеукраїнському YouthSpeak Forum. Цього року планується залучити більше 500 учасників.

YouthSpeak - це глобальний проект, що починається з опитування та допомагає визначити молодіжні тренди у працевлаштуванні, самореалізації та розвиткові суспільства, після чого обговорити це під час форуму, на якому також створюються активності для задовольняння цих потреб та втілення спільних ідей.

На форумі будуть:

POWERFUL TALKS

Співпраця, як глобальна тенденція у всіх відносинах - Ілля Кенігштейн (керуючий партнер та креативний директор Creative Quarter),
Цілі сталого розвитку ООН - Павло Іллюшин
(представник молодіжної панелі ООН),
Лідерство
Ідеальна країна - це не місце, це стан свідомості

PANEL DISCUSSION

Рімма Ель Джувейді, Голова правління, Навчай для України
Вікторія Мудрак, Віце-президент з організаційного розвитку, AIESEC в Україні
Дмитро Шимків, заступник глави Адміністрації Президента
Представник Studway та EY обговорять як можна “#Трансформувати.  Себе. Країну. Світ” та розкажуть як це роблять вони, які перешкоди з’являються у них на шляху і якими є ідеальна трансформація і співпраця між секторами.

WORKSHOPS

На тему “Creativity” від Ольги Петрусенко, менеджер SAP з розвитку бізнесу
Та ще 2 воркшопи про інші “навики 2020”.

OPPORTUNITY SPACE

Стати частиною громадської організації, знайти роботу в корпоративному або державному секторі, підтягнути свої навички та знання? На форумі будуть усі деталі про максимальну кількість можливостей.

CASES
6 прикладних різних ситуацій від “Prozorro”, “Громадський Проект”, “Kyiv Smart City” та ще 3 компаній, громадських ініціатив та державних установ, які потрібно покращити чи визначити та вирішити основні перешкоди на шляху до їх успіху. Авторам найкращих ідей запропонують брати участь у їх втіленні.

Більше інформації на сайті: http://aiesec.ua/youthspeakforum

Контакти

Коментарі

Олександр Малицький   2576 днів тому   #  

не зрозуміло, де, що, коли і як. Хто може взяти участь, де це відбуватиметься і які умови участі: що вимагається від учасників, платна участь чи ні, чи можна розраховувати на відшкодування проїзду тощо
З повагою, О. Малицький, 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.