bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

10-й Міжнародний Архітектурний Фестиваль CANactions пройде у Києві
07.03.2017

2-3 червня 2017 р. у Мистецькому Арсеналі пройде Міжнародний архітектурний фестиваль CANactions. Тема ювілейного фестивалю - ЦІННОСТІ.  Спеціальні гості фестивалю -  провідні світові  архітектори Мартін Рейн-Кано та Ганс Ван дер Хайден проведуть лекції для широкої аудиторії.

Міжнародний Архітектурний Фестиваль CANactions - найбільша архітектурна подія в Україні створена у 2008 році, учасниками якої за десять років роботи стали 120 спікерів та більше ніж 36 000 відвідувачів з усього світу. Мета ювілейного 10-го фестивалю - обговорити цінності в площині архітектури, урбанізму, а також житті загалом. Команда CANactions прагне створити умови для обміну ідеями та діалогу в площині сучасної архітектури.

Протягом фестивалю гості матимуть змогу відвідати виставки та презентації молодих архітекторів, взяти участь у  дискусіях та майстер-класах. Також на події буде створений окремий креативний дитячий майданчик. Про свою участь у  фестивалі вже заявили  Мартін Рейн-Кано - засновник TOPOTEK 1 ( Берлін, Німеччина ), що у 2013 році отримав золоту медаль від Міжнародного Олімпійського комітету за проект Superkilen у Копенгагені, а також Ганс Ван дер Хайден - засновник Hans van der Heijden Architect ( Амстердам, Нідерланди ), автор книг та есе з урбан дизайну, викладач Кембріджського університету. Вони проведуть лекції на головній сцені фестивалю для усіх відвідувачів.

Організатори події - CANactions - освітня платформа, яка сприяє створенню в Україні місць та спільнот, де люди будуть задоволено жити та працювати. Співорганізатор 10-го Міжнародного архітектурного фестивалю є Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький Арсенал».

Партнерами фестивалю є Future Architecture Platform, Посольство Швейцарії в Україні, Посольство Королівства Нідерландів, Посольство Королівства Данія, Посольство Литовської Республіки в України, Італійський  Інститут Культури в Україні, Польський Інститут в Києві

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.