bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Києві діти представлять 130 стартапів на тему тварин
24.02.2017

11-12 березня  2017 р. в Києві на фестивалі «ROBOfirst - більше ніж роботи» представлять 130 дитячих проектів-стартапів на тему «Пліч-о-пліч з тваринами». Їх автори - дитячі команди з усієї України, які візьмуть участь в змаганнях, всього очікується близько 1000 учасників. Команда, яка покаже найкращий результат у всіх категоріях, відправиться на олімпіаду з робототехніки до США.

Ідея належить FIRST LEGO League - це наймасштабніші світові змагання з робототехніки і дитячих стартапів. У 2017 році протягом останніх 6 місяців учасники команд і в Україні, і в усьому світі досліджували тему людей і тварин. Під слоганом Animal Allies ("Союзники тварин") сотні тисяч дітей в усьому світі дізнавалися, яким чином люди і тварини впливають один на одного, і як можна поліпшити нашу взаємодію. Результати своїх досліджень юні робототехніки втілили в моделях роботів і в інших технічних інноваційних ідеях. Зовсім скоро учасники змагання покажуть напрацювання на фестивалі "ROBOfirst - більше ніж роботи", а журі обере кращу команду, яка відвідає світовий етап FIRST LEGO League і розповість про свою ідею всьому світу.

Щорічно організатори світових змагань з робототехніки пропонують нову тему, над якою працюють конкурсанти. Так, в минулому році учасники змагань розвивали тему переробки вторсировини.

За дитячої битвою стартапів і її результатами можна поспостерігати на фестивалі "ROBOfirst - більше ніж роботи".

Вхід на фестиваль безкоштовний.

11-12 березня, Український дім, початок о 10-00.

Адреса: м.Київ, вул. Хрещатик 2

Організатори:

Компанія "Пролего" - лідер в розробці навчальних програм з робототехніки для навчальних закладів; як ексклюзивний офіційний представник LEGO Education, компанія 9 років займається впровадженням міжнародної освітньої STEM-програми LEGO Education в Україні.

Співорганізатором фестивалю є Education HUB, освітній простір нового формату, який об'єднує тих, хто хоче постійно розвиватися, шукає нові ідеї та знання, хто прагне вдосконалити себе, і хоче бути причетним до позитивних суспільних змін.

Контакти

  • ROBOfirst
  • https://www.facebook.com/events/213181025813230

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.