bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Турнір зі спортивного боулінгу серед учасників АТО та волонтерів
22.02.2017

25 лютого 2017 р. відбудеться перший Всеукраїнський турнір зі спортивного боулінгу серед учасників АТО та волонтерів. У турнірі візьмуть участь 20 команд по троє гравців з усієї України. Учасниками стануть люди різного рівня підготовки, без вікових чи гендерних обмежень.

Крім хисту до боулінгу, їх об’єднує лише те, що вони працюють одній сфері: для захисту нашої країни на передовій, чи будучи “волонтерським тилом допомоги” на мирних територіях.

Всеукраїнський турнір стане місцем “розрядки”, підтримки, нових знайомств, та сильного духу змагань, який когось приведе до виграшу. Це буде хороша можливість проявити себе як новачкам, так і професіоналам, як прекрасним жінкам-волонтерам, так і сильним мужнім бійцям.

Організатори обіцяють приємні нагороди за призові місця у командній та індивідуальній першості, цінні подарунки переможцям, а також пам’ятні призи для всіх учасників.

Супровід турніру та суддійство забезпечать чинна чемпіонка України та Києва Ольга Покотило та віце-президент федерації Юрій Кучеренко, - сертифіковані тренери європейського рівня.

Захід відбудеться з ініціативи ГО “Спілка Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО та бойових дій” (СУВІАТО) у партнерстві з Всеукраїнською федерацією спортивного боулінгу.

Детальніше про захід: https://www.facebook.com/events/1584677921547369/

Місце проведення турніру: боулінг-клуб «Бруклін» (вул. М.Малиновського, 12, ТЦ «Метрополіс»)
Акредитація для журналістів за телефонами: 044-568-05-80, 063-568-05-80

Довідка: ГО «СУВІАТО» створена в 2014 році з метою об’єднання та захисту інтересів учасників бойових дій на Сході України, інвалідів та поранених, членів сімей загиблих, військовополонених, волонтерів та всіх, хто відстоює територіальну цілісність та суверенітет нашої держави. Одним із основних напрямків діяльності є забезпечення психологічної реабілітації учасників АТО та їх подальшої соціальної адаптації, в тому числі через проведення спортивних заходів для бійців.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.