bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ІХ Зимова Студреспубліка
21.02.2017

Відповідальні громадяни зберуться з 10 по 13 березня 2017 р. в Карпатах, щоб узяти участь у «ІХ Зимовій Студреспубліці» на тему «Нова індустріалізація України». У вас також є шанс стати частиною сміливої команди майбутнього. Дедлайн - 3 березня 2017 р.

Ми вже звикли до війни, влада нас привчає до нужденності, економіка падає в прірву, культурне мракобісся та мова ненависті стали «гарним тоном». Справді бунтівний економічний курс ніхто в країні так і не наважився реалізувати. Відповідальні громадяни, які не покладаються на чужу волю, а довіряють власному народу, зберуться з 10 по 13 березня в Карпатах, щоб узяти участь у «ІХ Зимовій Студреспубліці» на тему «Нова індустріалізація України». У вас також є шанс стати частиною сміливої команди майбутнього. Реєструйтеся!

Кожен рік небайдужі українці – активісти, експерти, просто прогресивні люди — збираються на Буковині на «Зимову Студреспубліку». Це – унікальне коло однодумців, які вірять в альтернативний шлях розвитку, в Україну в топ-20 найрозвинутіших країн світу. Необхідно випереджати час, втілювати інноваційні стратегії, а не послуговуватися третьосортними порадами, які закабаляють наш народ. Про унікальну можливість потрапити на інтелектуальне свято, рівня якому в Україні немає – далі.

Візьми участь у конкурсному відборі!

На жаль, за всі роки Незалежності ніхто на рівні держави не працював над тим, як будувати передову країну, як не лише не розтринькати те, що є, але примножити. Кожен рік усе гірший за попередній. І у влади мільйон «відмазок». Що ж робити? Коли надії нема, на допомогу приходить Студреспубліка.

Бо ми маємо досвід організації масштабних і плідних дискусій про майбутнє світу, Європи й України; наші друзі, однодумці – найкращі експерти; ми знаємо, як залучити молодь; ми не знаходимося в полоні ілюзій, що «закордон нам допоможе».

Досить базікання про те, що нас врятує аграрний сектор або знищення соціальних здобутків, або кінцевий розпродаж всього іноземцям – досвід показує, що руйнування реального сектору економіки знекровило Україну. Іншого шляху, окрім модернізації, частиною якої є нова індустріалізація – немає. Але як це зробити? Якими взагалі будуть індустрії майбутнього?

Умови участі: долучитися до ЗиСР- IX дуже просто. Необхідно пройти онлайн-реєстрацію (http://online.studrespublika.com/) на сайті Студреспубліки. Далі всі зареєстровані учасники проходять конкурсний відбір, найкращі з них і стануть учасниками «Зимової Студреспубліки».

Цільова аудиторія: учасники республіканських проектів (Студреспубліки й ін.) будь-якого з років, активні громадяни, експерти, громадські та політичні діячі, робітники, підприємці, депутати різних рівнів, молодь, студентство. Загалом, будь-яка креативна та мисляча людина незалежно від віку!

Програма ЗиСР-IX передбачає проведення оргдіяльнісної гри протягом 3-х повних діб за участю близько 80-100 осіб.

Особливості! У процесі гри застосовуються методи й інструменти, які дадуть змогу рефлексувати власні та колективні дії, глибоко занурюватися в проблематику та знаходити відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту «повного занурення», що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даної вимоги організатори залишають за собою право на позбавлення права на участь і виселення порушника без повернення оргвнеску.

Оголошення результатів: на сайті Студреспубліки — до 01 березня (для тих, хто зареєструвався до 27 лютого) і до 04 березня (для тих, хто зареєструвався до 03 березня).

Наприкінці заходу відбудеться вечірка в класичному стилі та нагородження переможців.

Станьте одним із учасників ЗиСР-IX, разом покажемо політиканам, державним неробам, що все в країні вирішують прогресивні громадяни, і що спільними інтелектуальними та творчими зусиллями ми здолаємо кризу та виведемо Україну до топ-20 країн світу!

По завершенню ЗиСР, за власним бажанням, у вас буде нагода відпочити (поряд витяги, сауна, ковзанка, ліс тощо) та побачити визначні історичні місця: Хотинську фортецю, монастирі, парки, музеї тощо.

Організатори: ВМГО «Студентська республіка»
Партнери: БІОКОН, SendPulse, Ресурсний центр «ГУРТ».

Організаційні питання: (044) 529-13-75, [email protected]
Із питань медіа та партнерства: Віра Андріюк, бренд-менеджерка Студреспубліки, моб.: (097) 883 22 26, е-пошта: [email protected]   

Умови участі та деталі конкурсу 

Інструкція з установлення аватарок http://studrespublika.com/instruction-avatar-zysr-ix/:

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.