bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація інтерактивної мапи України «Рейтинг поліції» (Київ)
26.01.2017

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціація УМДПЛ) запрошує вас на презентацію інтерактивної мапи «Рейтинг поліції», що відбудеться у Києві 31 січня 2017 року за адресою: Коворкінг «Inveria», вул. Володимирська, 49А. 

Інтерактивна платформа дозволяє кожному громадянинові отримати доступ до об’єктивної та структурованої інформації про ефективність роботи правоохоронних органів в Україні з метою забезпечення механізму громадського контролю за їхньою діяльністю.

Реєстрація триває до 30 січня (20:00) за посиланням: http://bit.ly/2jpH5j4

Під час презентації Ви дізнаєтеся про те, як громадськість відслідковує і оцінює діяльність поліції та наскільки поліцейські ефективно виконують свої обов’язки. Сергій Перникоза, координатор моніторингової кампанії “Поліція під контролем”, та громадські монітори з різних регіонів України поділяться з Вами реальними історіями з досвіду моніторингу поліції.

Стати частиною проекту можна вже під час презентації завдяки сюрпризу, який ми підготували для  вас. Зробимо діяльність правоохоронних органів більш прозорою разом!

Коли: 31 січня 2017 року, 19.00 – 20:00.

Де: м. Київ, Коворкінг «Inveria», вул. Володимирська, 49А. Як дістатися, можна переглянути у відео: http://bit.ly/2jxfNVx

Реєстрація триває до 30 січня (20:00) за посиланням: http://bit.ly/2jpH5j4

Інтерактивна мапа «Рейтинг поліції» створена за підтримки «Національного фонду на підтримку демократії» (NED).

Довідково

Асоціація українських моніторів дотримання прав людини в діяльності правоохоронних органів (Асоціація УМДПЛ) - неурядова правозахисна організація, що з 2010 року здійснює системний всеукраїнський моніторинг дотримання прав людини та основоположних свобод у діяльності правоохоронних органів.

Контакти

  • Сергій Перникоза
  • координатор моніторингової кампанії “Поліція під контролем”
  • [email protected]
  • (044) 253-40-36

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.