bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок громадських проектів (Бердянськ)
20.01.2017

27 січня 2017 року в місті Бердянськ відбудеться Ярмарок громадських проектів, на якому буде презентовано 41 громадський проект, розроблений мешканцями Бердянська. Ці проекти будуть фінансуватися за рахунок коштів бюджету міста в 2017 році в рамках Бюджету участі.

Нагадаємо, що з 23.01.2017 року розпочнеться етап публічного голосування за кращі громадські проекти, який буде тривати до 6.02.2017 року. Проголосувати можна online перейшовши на е-платформу Громадський проект м. Бердянськ. Взяти участь у процесі голосування та обрати кращі громадські проекти можна декількома методами:

  1. Онлайн (реєстрації голосу за допомогою e-mail із завантаженням скану паспорту, BankID -використовуючи електронний кабінет власника картки ПриватБанк, ConcordBank, Банк Південний, А-банк та власників ЕЦП).
  2. Офлайн (паперове голосування в центрах громадських ініціатив, у ЦНАПі та на першому поверсі виконкому, каб. 3).

Громадські проекти, які отримають найбільшу кількість голосів у рамках суми фінансування громадського бюджету, будуть реалізовані у 2017 році за кошти міського бюджету.

Мета заходу – залучення до участі у процесі голосування мешканців Бердянська задля визначення рейтингу поданих громадських проектів та подальшої реалізації протягом 2017 року за рахунок коштів міського бюджету.

Під час проведення Ярмарку громадських проектів будуть презентовані та висвітлені всі деталі поданих громадських проектів. Кожен автор матиме змогу публічно продемонструвати свій проект та відповісти на запитання всіх бажаючих та зацікавлених учасників заходу.

Програма заходу:

10:30 – Реєстрація учасників

11:00 – Офіційне відкриття: вітальні слова учасникам – керівництво Бердянської міської ради, представники проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ – II) впровадження» ГО «НОВА ЕНЕРГІЯ».

11:45 – Презентації авторів

14:30 – Кава-пауза

14:45 – Презентації авторів громадських проектів

17:45 – Підведення підсумків (Feedback)

Історія впровадження громадського бюджету в місті Бердянськ: 19 серпня 2016 року на сесії Бердянської міської ради було затверджено Положення про громадський бюджет (бюджет участі), яке передбачає виділення у 2017 році 1,5 млн. грн. на реалізацію громадських проектів, запропонованих мешканцями міста.

Розподіл проектів на «великі» і «малі» за величиною бюджету на реалізацію проекту:

  • Малий проект – з обсягом фінансування до 100 тис. грн. включно.
  • Великий проект –з обсягом фінансування від 100 тис. грн. до 500 тис. грн.

З 17.10.2016 по 15.11.2016 року відбувався процес створення та подання громадських проектів. За цей період мешканцями було розроблено 69 громадських проекти, спрямованих на покращення інфраструктури свого рідного міста.

Захід організовано ГО «НОВА ЕНЕРГІЯ» за підтримки Бердянської міської ради. Проект реалізується ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Розробник електронної системи - ГО SocialBoost.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://goo.gl/forms/4eWcgoRE69hyo5Oo2

Чекаємо на всіх активних мешканців та гостей міста 27 січня на Ярмарку громадських проектів!

Час та місце проведенняз 10:30 до 18:00, м. Бердянськ, вулиця Ля-Сейнська, буд. 56/24 (Центр дитячої та юнацької творчості).

Проголосуй та обери 5 найкращих громадських проектів до 6 лютого 2017 року:

https://berdiansk.pb.org.ua/

Приєднуйтесь до нас у Фейсбуці:

https://www.facebook.com/groups/Public.project.Berdiansk/

Детальна інформація на сайті: http://nova-energiya.org/

Контактна особа: Омелічкін Сергій

тел.: +38 050 83 76 941

e-mail: [email protected]

Контакти

  • Омелічкін Сергій
  • +38 050 83 76 941

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.