bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок громадських проектів (Краматорськ)
18.01.2017

20 січня 2017 року в місті Краматорськ відбудеться Ярмарок Громадських проектів. На заході буде презентовано 33 громадські проекти, які допущені до голосування. Ці проекти будуть профінансовані за рахунок коштів міського бюджету в 2017 році в рамках міської цільової програми «Громадський бюджет міста Краматорськ на 2016-2020 роки».

Загальна кількість коштів виділена на громадські проекти на 2017 рік – 1,5 млн. грн. Максимальна сума одного проекту – 375 тис. грн. 

Нагадаємо, що з 16.01.2017 року розпочався етап публічного голосування за Громадські проекти, який буде тривати до 02.02.2017 року. Для того, щоб взяти участь у процесі голосування потрібно скористатися електронною платформою проекту Громадський проект м. Краматорськ або віддати свій голос безпосередньо у будь-якому з 11 пунктів-супроводу за умови наявності паспорта громадянина України та Ідентифікаційного коду (якщо адресою реєстрації в паспорті є не м. Краматорськ, то вказати інший номер документу, що підтверджує місце перебування, роботи, навчання, служби чи ін. в м. Краматорськ). 

Мета заходу – залучення до участі у процесі голосування мешканців Краматорська задля визначення рейтингу поданих Громадських проектів.

Під час проведення Ярмарку Громадських проектів будуть презентовані та висвітлені особливості поданих громадських проектів. Кожен автор матиме змогу публічно продемонструвати свій проект та відповісти на запитання всіх бажаючих та зацікавлених учасників заходу.

Програма заходу:

  1. Відкриття Ярмарку організаторами та представниками Краматорської міської ради.
  2. Презентація проектів авторами. Стендові доклади.
  3. Зона голосування – кожен з присутніх матиме змогу проголосувати за найкращий, на його думку, проект.

Захід організовано ГО «НОВА ЕНЕРГІЯ» за підтримки виконкому Краматорської міської ради. Проект реалізується ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» (ІБСЕД) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Розробник електронної системи - ГО SocialBoost.

Участь у заході безкоштовна.

Чекаємо на Вас 20 січня 2017 р. з 15:00 до 18:00 години у Будинку Культури і Техніки НКМЗ за адресою: м. Краматорськ, площа Миру, 1.

Обери та проголосуй за найкращий громадський проект до 02 лютого 2017 року:

https://kramatorsk.pb.org.ua/  

Приєднуйтесь до нас у Фейсбуці:

https://www.facebook.com/groups/Public.project.Kramatorsk/

Детальна інформація на сайті: http://nova-energiya.org/

Контактна особа: Омелічкін Сергій

тел.: +38 050 83 76 941

e-mail: [email protected]

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.   

Контакти

  • Омелічкін Сергій
  • +38 050 83 76 941

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.