bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний англомовний кіноклуб з Джиммі Хіллом (Київ)
18.01.2017

Ресурсний центр для викладачів англійської мови у Києво-Могилянській Академії, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує всіх охочих на щотижневі засідання безкоштовного англомовного кіноклубу. В програмі кіноклубу - перегляд фільмів англійською мовою з субтитрами. Щоразу після перегляду фільму відбуватиметься його обговорення.

Кінозустрічі модеруватиме психолог і знавець американського кінематографа Джиммі Хілл.

ДАТИ і ЧАС ПРОВЕДЕННЯ: четверг, 19 та 26 січня,  15:00-18:00

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Кіноклуби відбудуться у приміщенні Ресурсного центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

РОЗКЛАД НА СІЧЕНЬ:

Четвер, 19 січня – «Це чудове життя»

(«It’s a Wonderful Life») (1946) (130 хв.) with English subtitles

У ролях: Джеймс Стюарт, Донна Рід

Фентезійна драма «Це чудове життя» – це фільм, який воістину є класикою світового кінематографа. Сюжет фільму розгортається навколо жителя невеликого містечка Бедфорд Фоллз – Джорджа Бейлі. Джордж знаходиться на межі відчаю через велику кількість проблем й напередодні Різдва його відвідує думка про самогубство. І ось коли Джордж вже був готовий вкоротити собі життя, перед ним постає його ангел-охоронець, який допомагає герою поглянути на життя з іншого боку, і зрозуміти, яке ж воно насправді чудове.

Четвер, 26 січня – «Чарівник країни Оз»

(«The Wizard of Oz») (1939) (102 хв.) with English subtitles

У ролях: Джуді Гарленд, Френк Морган

«Чарівник країни Оз» — американський кінофільм-мюзикл 1939 року, який протягом шести десятиліть продовжував залишатися на перших місцях у списках найпопулярніших картин XX століття.

Сідайте зручніше й приготуйтеся відправитися в довгу подорож. Піднявшись вище веселки, ви опинитеся на дорозі з жовтої цегли. Дорога проведе вас через зачаровані ліси, царства злих відьом і добрих фей у Смарагдове Місто в далекій країні Оз. У світ, де будь-яка мрія стає реальністю…

– Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, за телефонами: (044) 425-77-75, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

– Детальна інформація на сайті http://www.etrckyiv.com/ та Фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/etrc.kyiv/events

Контакти

  • Ресурсний центр для викладачів англійської мови
  • [email protected]
  • (044) 425-77-75 / 067-2307619

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.