bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві зіграють виставу на табуйовану тему трансгендерності
12.01.2017

Вистава «Більше, ніж жінка» створена на театральній майстерні з транс-людьми та їхніми союзницями-феміністками — з тими, хто не боїться говорити. Історії про гендерно зумовлене насильство та стереотипи, що в суспільстві обмежують не лише транс-людей.

«Я — більше, ніж тіло; я — більше, ніж гендер», — команда проекту вважає, що ці слова одного з учасників документальної вистави стосуються не тільки трансгендерних людей, а й цис-жінок, чия гендерна ідентичність співпадає зі статтю, приписаною за паспортом та при народженні.

«Гендер непомітно пронизує та визначає соціальне. Ми розглядаємо гендер та можливості його зміни на перетині соціальних шляхів та зон», - підкреслює режисер_ка вистави Ніно Ходорівськ_а. Після показу усі охочі зможуть взяти участь у обговоренні побаченого та почутого.

«Більше, ніж жінка» — проект Ніно Ходорівськ_ої, транс-феміністської ініціативи «АдаманТ» та PostPlayТеатру. У основі вистави — методика «театру пригноблених» та фізичний театр.

На прем’єру вхід вільний. Приходьте за новим досвідом!

14 січня о 18:00, PostPlayТеатр, Київ, вул. Нижньоюрківська, 31 (Поділ, станція метро «Тараса Шевченка» або «Контрактова площа»).

Контакти

  • PostPlayТеатр
  • (066) 153-21-92 та 0(63) 621-53-38

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.