bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Школа Молодої Демократії»
11.10.2016

Запрошуємо громадських активістів, представників НУО та органів місцевого самоврядування з Тернопільської, Київської, Одеської, Дніпропетровської та Вінницької областей, для яких пріоритетом є розвиток власного регіону/області, співпраця влади з громадою та активна участь у процесі децентралізації - прийняти участь у Форумі «Школа Молодої Демократії». Форум є заключною частиною польсько-українського проекту «Школа Молодої Демократії». Проект реалізується Фондом християнської культури «Знак» (Польща), ГО Молодіжна Альтернатива (Україна) та СГО Фундація Локальних Ініціатив Донеччини (Україна) у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку МЗС Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

Під час Форуму будуть презентовані локальні ініціативи, які були реалізовані учасниками проекту «Школа Молодої Демократії» протягом липня-жовтня 2016 року.

На Вас чекатимуть: обмін досвідом, нетворкінг та дискусійні панелі з представниками влади та громадськості на найактуальніші теми Вашого регіону, такі як, наприклад, «Механізми співпраці влади та громади», «Впровадження бюджету участі», «Роль громадських ініціатив» тощо.

Дати проведення Форуму:

25.10 – Тернопіль (для учасників з Тернопільської області)

26.10 – Київ (для учасників з Київської області)

28.10 – Одеса (для учасників з Одеської області)

29.10 – Дніпро (для учасників з Дніпропетровської області)

31.10 – Вінниця  (для учасників з Вінницької області)

Форум є заключною частиною польсько-українського проекту «Школа Молодої Демократії».  Проект реалізується Фондом християнської культури «Знак» (Польща), ГО Молодіжна Альтернатива (Україна) та СГО Фундація Локальних Ініціатив Донеччини (Україна) у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку МЗС Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

Організатори повертають учасникам витрати на проїзд в межах області, в якій проходитиме захід, та забезпечують харчування. Програма та адреса проведення будуть повідомлені відібраним учасникам електронною поштою.

Для реєстрації на захід скористайтеся посиланням.

Дедлайн реєстрації: 21.10.2016.

В разі виникнення питань звертайтеся за адресою [email protected].

Контакти

Коментарі

Инга Гончаренко   2746 днів тому   #  

А чи є можливість прийняти участь представнику з Черкаської області? ( наприклад у місті Київ)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.