bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний турнір «Футбол заради дітей 2016»
11.08.2016

27 серпня 2016 року Громадська організація «Вербена» проводить благодійний турнір та запрошує команди долучатися. Турнір відбудеться в рамках довготривалого соціального проекту, котрий дасть можливість зробити більш насиченим і результативним зв'язок поколінь та ідей, осяяний синергією наших з Вами добрих справ.

Цьогорічний турнір – лакмусовий індикатор нашої з Вами людяності. Він відкриває нову сторінку розвитку громади та подібних проектів в цілому. Перш за все, йдеться про значно ширшу філософію, котра тепер охоплюватиме освіту, культуру та мистецтво, спорт, соціальну відповідальність бізнесу та благодійність.

Метою проведення турніру є безпосередня допомога діточкам із категорійних сімей (діти-сироти та позбавлені батьківського піклування; діти зі складу внутрішньо переміщених сімей; діти учасників АТО; діти з багатодітних сімей), котрі цього року йдуть у перший клас, придбати усе необхідне шкільне приладдя.

Минулого року ми з Вами змогли зібрати кошти для закупівлі 40 рюкзаків з повним комплектом приладдя для першокласника. Цього року маємо 96 діточок, котрі найбільше потребують нашої допомоги для свого першого кроку у радісний шкільний світ. Вони із нетерпінням чекають свого першого шкільного дзвоника та мають неабияке бажання вчитись, відкривати нові горизонти і розвиватись разом із однолітками.

Усі вони будуть присутні на турнірі, щоб особисто відчути підтримку громади та свою відповідальність, відчути щиру любов наших сердець і отримати потужний стимул для відмінного навчання.

Основним дійством будуть змагання з міні-футболу серед заявлених команд. Кожна команда складається з 8 гравців (5 у полі, 3 на заміні). Всього у турнірі візьмуть участь 12 команд, за кожною з яких будуть закріплені 8 діточок (патронат). Команди гратимуть за загальними правилами міні-футболу 2 тайми по 15 хвилин. Регламент турніру буде оголошено до 10 серпня.

Усі діточки отримають основні шкільні комплекти незалежно від рейтингу їх команди, а команди, котрі посядуть I-III місця, матимуть змогу вибороти для дітей, які під їх патронатом, додаткові цінні подарунки.   

Турнір відбудеться 27 серпня 2016 р.

Щоб отримати більш детальну інформацію або запропонувати свої ідеї, зателефонуйте нам або надішліть листа на нашу електронну пошту [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.