bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На день Конституції України відбудеться фініш Всеукраїнського велопробігу Вишиваним Шляхом!
25.06.2016

28 червня 2016 року до Києва прибудуть 2 групи справжніх фанатів велосипедних мандрів – учасники Всеукраїнського велопробігу маршрутом «Вишиваний Шлях», які подорожували Україною на велосипедах 18 днів! А 29 червня відбудеться прес-конференція, на якій учасники проекту поділяться своїми враженнями про мандрівку, організатори підведуть підсумки велопробігу, презентують сайт проекту та розкажуть про подальші плани.

Наймасштабніша велопригода цього літа стартувала 11 червня в Ужгороді і 13 червня у Харкові. Більше 60 велосипедистів розпочало свою неймовірну мандрівку Україною у напрямку столиці. Серед них були представники майже всіх регіонів України різного віку, а також північні сусіди з-за кордону – 2 білоруси! Протягом 18 днів учасники заходу відкривали для себе незвідану Україну, проїжджали повз безліч цікавих пам’яток та гарних місць. Найдовший відрізок на маршруті, який група мала подолати за день – Кременець-Острог. Відстань – 95 кілометрів.

Фінішують 2 групи одночасно 28 червня у Києві. Східна група (Харків - Київ) приїжджає зі сторони Обухова, а Західна (Ужгород – Київ) – зі сторони Макарова. Партнери проекту - представники Асоціації Велосипедистів Києва зустрінуть кожну групу на в’їзді в столицю і проведуть вело-екскурсію Києвом на шляху до Майдану Незалежності. На Майдані Незалежності відбудеться офіційний фінішний захід: учасники велопробігу поділяться своїми враженнями про неймовірну подорож. А тим, хто проїхав маршрут повністю, організатори вручать сертифікати та подарунки від партнерів.

Розклад урочистої частини на Майдані Незалежності 28.06 (можливі незначні зміни*):

14.30- 15.00 – групи долають фінішну пряму на Майдані Незалежності

15.15 – слово організаторам + оголошення учасників, вручення сертифікатів/подарунків від партнерів

15.45 – слово міськадміністрації та партнерам

16.00 – слово очільникам Західної групи

16.15 – слово очільникам Східної групи

16.30 – флешмоб, під час якого усі присутні формуватимуться у літери ФІНІШ.

17.00 – кінець заходу

Наступного дня, 29 червня о 12.00 в Українському Домі** відбудеться прес-конференція, де учасники проекту більш детально поділяться своїми враженнями про мандрівку, організатори підведуть підсумки велопробігу, презентують веб-платформу проекту (сайт) та розкажуть про подальші плани.

*Слідкуйте за новинами Всеукраїнського велопробігу «Вишиваним Шляхом, а також за змінами у розкладі на сторінках у соцмережах!

https://www.facebook.com/VyshyvaniyShlyakh/

https://vk.com/ornament_way

**адреса: Український дім на Європейській площі Київ, вул. Хрещатик, 2 (ст. м. «Хрещатик», «Майдан Незалежності»)

Довідково: Вишиваний Шлях - всеукраїнський соціальний туристичний проект, метою якого є розкриття незвіданого туристичного потенціалу України та символічне об’єднання заходу і сходу України велосипедним маршрутом, довжиною більше 2 000 км. Детальна інформація та план проведення велопробігу із зазначеними місцями та датами старту доступні на сайті www.ornamentway.com

Контакти

Координатор проекту – Катерина Ганус, [email protected], (066) 674-43-31

PR-менеджер – Ірина Бішко - [email protected], (093) 912-49-22

Для акредитації на прес-конференцію надсилайте свої дані на почту [email protected] або телефонуйте +380939124922 (Ірина) 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.