bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: День Києва, Tea Jam, Сусіди FEST, мегамарш у вишиванках, пробіг під каштанами і авіашоу
27.05.2016

ГУРТ пропонує вашій увазі події 28-29 травня 2016 року у Києві. Кияни та гості міста можуть стати учасниками вуличної чайної церемонії, масштабного велодня та мегамарша у вишиванках. День Києва можна зустріти з келихом вина, сусідами, на велосипеді, з музикою у ботанічному саду, під літаками і каштанами. Встигніть побувати на найцікавіших подіях Києва. Гарних Вам вихідних!

28 травня 2016 року – Сусіди Fest на Позняках. Це перший фестиваль свідомого сусідства, де кожен бажаючий може дізнатись, як звичайний городянин може змінити своє місто на краще. Учасники будуть створювати спільноту свідомих людей, які завдяки взаємодії з сусідами, ініціативами, бізнесом, органами влади, перетворюють спальний район на місце, в якому хочеться жити, працювати та відпочивати. До участі в «Сусіди FEST» запрошено ініціативи, які трансформують міський простір та вже мають досвід зближення сусідів між собою та спільного втілення урбаністичних проектів.

Читати більше…

28 травня 2016 року – Big Tea Jam. Найкращі чайні майстри України зберуться разом, щоб поділитися гармонією, красою і ясністю чайних станів. Цього разу Big Tea Jam проходить з метою надання паліативної допомоги в Україні, організованої фондом «Таблєточкі». Кожен із запрошених майстрів організовує свій простір і буде проводити чайну церемонію. Ви можете приєднатися до церемонії, випити одну або кілька чашок і налаштуватися на позитивні емоції.

Читати більше…

28 травня 2016 року - 17й Мешамарш у вишиванках до Дня Києва. Байкери, велосипедисти та пішоходи, збираємося біля пам'ятнику Ярославу Мудрому (ст.м. «Золоті Ворота») о 14:00. Беріть із собою гарний настрій, український прапор, друзів та родичів. Не забудьте вдягнути вишиванку! Творимо українську культуру разом! Захід без політики! Мегамарш у вишиванках – фестивальний рух української культури, який підхопили не лише більшість великих міст України, але й країни світу.

Читати більше…

28 травня 2016 року - АМуральна екскурсія. Стіни київських будинків настільки стрімко покриваються новими стінописами, що це явище набирає загрозливих масштабів. Причиною цього є те, що вуличне мистецтво апропріюється у сферу політичної та комерційної реклами. Стінописи робляться на замовлення політиків та бізнесменів, заполоняючи простір середмістя і створюючи щільний візуальний шум. «Что такое хорошо и что такое плохо» і що робити з київськими муралями – спробуємо зрозуміти, оглянувши об’єкти публічного мистецтва між Золотими воротами і Львівською площею разом із мистецтвознавицею Євгенією Моляр.

Читати більше…

28 травня 2016 року – Всеукраїнський велодень. Столичні велосипедисти організованими колонами з 10 районів міста приїдуть на Європейську площу. О 10:00 буде зроблено групове фото з рекордною кількістю учасників. Святковий парад стартує за маршрутом: Європейська площа - Майдан Незалежності – вул. Хрещатик - вул. Велика Васильківська - вул. Ковпака - вул. Антоновича – м. Либідська (розворот) - вул. Велика Васильківська - вул. Хрещатик - пл. Європейська – Володимирській узвіз - Пл. Поштова - Гаванський міст – Парк Дружби народів. Кожен з учасників може приєднатися до тематичних колон: дитячо-батьківської (яка матиме більш короткий маршрут навколо Бессарабської площі), патріотичної, колони стильних та незвичайних велосипедів, костюмованої, корпоративної.

Читати більше…

28 -29 травня 2016 року - Фестиваль «День Києва. Свято на пагорбах». Велика культурно-масова подія відбудеться в рамках загальноміської програми святкування Дня столиці та Дня Києва. Це свято європейського рівня, що поєднує у собі музичну, культурну, розважальну, патріотичну та соціальну складову. Святкування буде проходити на історичних локаціях міста, а саме: «Головна сцена» - на Софійській площі, «Сцена пам'яті» - на Михайлівській площі, «Comma Stage» - на Контрактовій плоші, «Літературна сцена» - на Пейзажній алеї, «Вільний дворик» - на Андріївському узвозі.

Читати більше…

28-29 травня 2016 року – Київський фестиваль вина: Море і вино на Труханову острові. Метою фестивалю є популяризація українського вина, підвищення винної культури і розвиток виноробної галузі в Україні. Відвідувачі зможуть ознайомитися з найкращими винними виробниками України, послухати лекції від виноробів і сомельє і, звичайно ж, продегустувати напої. Кожен гість отримає келих вина в подарунок.

Читати більше…

28-29 травня 2016 року - Фестиваль мистецтв Anne de Kiev fest. Фестиваль на території Національного заповідника Софія Київська буде присвячений доньці київського князя Ярослава Мудрого – Анні Ярославні.

Читати більше…

28-29 травня 2016 року - АвіаФестіваль на Чайці. Другий Авіаційний Фестиваль відбудеться на аеродромі «Чайка» (с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Антонова, 5). Організатор фестивалю - Дмитро Погребицький, член збірної України з літакового спорту, льотчик-спортсмен. Фестиваль буде цікавим гостям будь-якого віку. Кожен отримає порцію незабутніх вражень, бо небо і польоти нікого не залишають байдужими. Події АвіаФестіваля:  Зліт малої авіації з усієї України; Авіаційне шоу малої, легкої та надлегкої авіаційної техніки; Авіаційні акробатичні польоти; Демонстраційні шоу-польоти; Шоу парашутистів; Польоти на планерах; Фестиваль повітряних куль «Монгольф'єрія».

Читати більше…

29 травня 2016 року - Фестиваль та шаховий турнір «Повір у себе!». Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей, з 11:00 до 18:00, в літньому дитячому таборі - «Острів Скарбів», що в селі Бузова, Києво-Святошинського району, відбудеться святковий захід для дітей з інвалідністю віком від 7 до 15 років, зокрема вихованців спеціалізованих закладів, дитячих будинків, інтернатів, реабілітаційних центрів Київщини.

Читати більше…

29 травня 2016 року - Мистецький захід «Український інтерактивний АРТ простір». Захід відбудеться з нагоди святкування Дня Києва у парку Кіото. Подія реалізується у формі інтерактивних майстер- класів з української автентичної пісні і танцю, трипільського розпису, давньої української кулінарії, виставки трипільського одягу. Завдяки особливому творчому методу, підбору репертуару, музичних інструментів та художнього колективу такі майстер класи є інструментом арт – терапії для дітей та дорослих.

Читати більше…

29 травня 2016 року – Фестиваль фестивалів «Garden Music» у Національному Ботанічному Саду імені М. Гришко. В рамках одного масштабного заходу відбудуться фестиваль гітар, фестиваль чоловічих борід, вуличної моди, барбекю, скульптур та інсталяцій, книг, фотографії, атракціонів та дартсу. Відвідувачів чекають видовищні виступи виконавців різних музичних стилів і маса цікавих активностей.

Читати більше…

29 травня 2016 року - Пробіг під каштанами.  Ця наймасовіша спортивно-благодійна акція в Україні проходить щороку, починаючи з 1993 року, у День Києва. Зібрані в рамках майбутнього пробігу кошти підуть на придбання обладнання та інших матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Читати більше… 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.