bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація програми «Дошкільнятам - освіту для сталого розвитку» (Київ)
25.05.2016

27 травня 2016 р. запрошуємо спеціалістів з питань дошкільної освіти, працівників дошкільних навчальних закладів України у Київ на презентацію інноваційної освітньої програми для дитячих садків «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку».
Дошкільнятам про сталий розвиток
Мета програми, що буде презентована, – сприяти формуванню у дошкільників трирічного віку мотивації до дій і моделей поведінки, орієнтованих на сталий стиль життя. Зокрема, розвиток і формування у дітей навичок ресурсозбереження, ефективного спілкування та гармонійних стосунків з оточуючими.

Програму розраховано на дітей 4-го року життя. Вона є частиною цілісного курсу з освіти для сталого розвитку, що включає програму для дітей 6-го року життя, яка була презентована у минулому році й за якою вже працюють понад 450 дитячих садочків у різних областях України.

Організатори: громадська організація “Вчителі За Демократію і партнерство” за підсумками міжнародного проекту “Освіта для сталого розвитку в дії”.

Адреса і час: 10:00 - 13:00, Інституту педагогіки НАПН України, вул. Січових Стрільців (колишня Артема), 52-Д, ауд. 410 (актова зала).

На презентації учасники:

  • Ознайомляться із структурою, змістом і методикою реалізації нової освітньої програми.
  • Отримають практичні поради й рекомендації з її втілення у діяльність дошкільних навчальних закладів.
  • Поспілкуються з колегами з інших дитсадків, де програму вже запроваджено (відгуки батьків, зміни у поведінці дітей та у спілкуванні між собою).

А також:

Буде представлено посібник для педагогів з ґрунтовним описом моделей роботи з дітьми в рамках програми, методичними рекомендаціями й комплектом дидактичних матеріалів.

Детальніше: https://www.facebook.com/events/811433585624338/

Автори-розробники:

Програму представлятимуть її авторки-розробниці: член-кореспондент НАПН України, доктор пед. наук Олена Пометун і доктор пед. наук, завідуюча кафедрою дошкільної освіти Педагогічного інституту Київського університету ім. Б. Грінченко Наталія Гавриш.

Матеріали програми:

Попередньо ознайомитись з матеріалами проекту “Освіта для сталого розвитку в дії” можна на сайті http://www.esd.org.ua/ у розділі «Посібники і програми»:

  • Методичний посібник для вихователя за програмою для 5-6-річок
  • Дидактичні матеріали для 5-6-річок - http://bit.ly/1TxDAoo
  • Дидактичні матеріали для 3-річок http://bit.ly/1WSt0cE

Контактна особа: Ігор Сущенко, (044) 228-86-77 або 063 732 2090.

Як до нас добратися?

Проїзд від станції метро Лук’янівська, тролейбуси № 18, 16 до зупинки «Вулиця Полтавська».

Контакти

  • Ігор Сущенко
  • 063 732 2090
  • (044) 228-86-77
  • https://www.facebook.com/events/811433585624338/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.