bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всесвітня акція «Around the world in 80 anthems» (Бровари)
21.04.2016

24 квітня 2016 року на території СОС Дитячого Містечка у місті Бровари буде проведена всесвітня соціальна акція «Навколо світу з 80 гімнами» («Around the world in 80 anthems»), у рамках якої сім’я з Канади подорожує по всьому світу, співаючи національні гімни разом з дітьми із соціально вразливих категорій, таким чином привертаючи увагу населення до їхніх проблем та збираючи кошти для допомоги дітям з СОС Дитячих Містечок.

Даний проект був започаткований завдяки простому бажанню звичайної дівчинки з Канади допомагати іншим дітям та був організований у співпраці з міжнародною організацією SOS Children’s Villages International. «Вона сподівається, що її дії надихнуть дітей у всьому світі застосовувати свої таланти для того, щоб світ став кращим для інших людей» - так 16 квітня видання Pretoria News Weekend процитувало слова дівчинки, яка завітала до Південної Африки, що стала 41-ою країною туру, щоб і там також втілити свою місію для дітей.

До України всесвітня акція завітає 24 квітня о 14:00 год. та відбудеться за адресою Київська область, м. Бровари, вул. Шевченка, комплекс 18, на території та за участю СОС Дитячого Містечка.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до всесвітньої події.

З питань участі у акції свертатися до Жеромської Вікторії - 093 511 28 68

Корисні посилання щодо акції «Around the world in 80 anthems»:

http://www.aroundtheworldin80anthems.com/

https://www.youtube.com/channel/UCq-K3crr44XLdzfX0apj7KQ

 

Контакти

  • Жеромська Вікторія
  • 093 511 28 68

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.