bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусійний клуб від Представництва ЄС у Києві
21.03.2016

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує 22 березня на дискусійний клуб на тему «Європейські стандарти та цінності в українській системі освіти: виклики та пріоритети для України».

Дискусійні клуби вже пройшли у багатьох містах України. Настала черга міста Київ. Якщо любите гострі дискусії та дебати, чи маєте свою думку про відносини України та ЄС і хочете поділитися нею з іншими - приходьте та долучайтесь до обговорення гарячих тем та палких дискусій. Гостями дискусійних клубів є найкращі експерти у сфері відносин України та ЄС.

Що: Дискусійний Клуб «Європейські стандарти та цінності в українській системі освіти: виклики та пріоритети для України»

Де: м. Київ, «Счастье HUB», коворкінг-центр, вул. Паньківська, 14.

Коли:  22 березня 2016 р. (вівторок) о 16:00.

Для участі у дискусійних клубах твого міста потрібна попередня реєстрація на сайті http://euroquiz.org.ua/discussion-clubs.

Дискусійні клуби проводяться в рамках інформаційного проекту  «ЄС: вибір української молоді», який   спрямований на поширення інформації про ЄС та процеси євроінтеграції України. Серед заходів проекту – Всеукраїнська Євровікторина, конкурс фото, відео та аудіо творів, створення та ведення блогів та  дискусійні клуби. Деталі по конкурсах можна знайти на сайті http://euroquiz.org.ua 

Дискусійні клуби будуть проведені в кожній області України, включаючи регіони Донецької та Луганської областей.

Проект «ЄС: вибір української молоді»  є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає  ГО “Молодіжна Альтернатива”. Партнерами проекту є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

Контакти

  • Дмитро Кириловець
  • [email protected]
  • 093 525 83 34
  • 044 592 8669
  • 044 425 7709

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.