bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація результатів проекту «Мобільна робота з молоддю»
19.02.2016

23 лютого відбудеться презентація результатів проекту «Мобільна робота з молоддю та аналіз соціального середовища Дніпровського р-ну м. Києва». Під час події буде також презентовано книгу «Методика картування мобільної роботи з молоддю на рівні району».

 

Проект тривав 18 місяців (вересень 2014 – лютий 2016) та реалізовувався Німецько-Польсько-Українським Товариством в Україні у співпраці з Міжнародною організацією по роботі з молоддю ISMO (м. Штутгарт). Протягом цього часу було проведено три тренінгові сесії для працівників державних та недержавних установ у сфері захисту прав молоді Дніпровського району м. Києва. Основними темами були: вулична робота з молоддю, аналіз соціального середовища, технології та моделі соціальної мобільної роботи з дітьми, молоддю та сім’ями СЖО. Також був проведений глибинний аналіз та картування основних потреб молоді на рівні окремо взятого пілотного району міста Києва – Дніпровського району з метою створення унікальної для України моделі мобільної роботи з молоддю на рівні району, міста, області та держави.

Більше інформації про проект Ви знайдете тут: http://goo.gl/N2D10f.

Презентація відбудеться 23 лютого 2016 року о 10:00 в конференц-центрі Німецько-Польсько-Українського Товариства в Україні, що знаходиться за адресою: Проспект Павла Тичини, 28 Б. (карта проїзду http://goo.gl/vFblHQ).

Просимо підтвердити емейлом на [email protected] або телефоном за номером 067 537 20 45.

Контакти

  • Німецько-Польське-Українське Товариство в Україні
  • [email protected]
  • 067 537 20 45

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.