bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: мотивуюче кіно, ярмарки кохання, українські весільні обряди та інтимна лірика
12.02.2016

Пропонуємо до Вашої уваги події, що відбуватимуться у Києві та Вінниці 12-14 лютого 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Душевних вихідних!

Київ

12-13 лютого 2016 року - Міжнародний фестиваль мотивуючого кіно UFilmFest. Упродовж двох фестивальних днів Ви переглянете короткометражні фільми із різних куточків світу, які були відібрані серед 1815 фільмів, надісланих на фестиваль, та увійшли до Міжнародної програми. Кіно втамує спрагу за  українським кіно, переглянувши короткометражні фільми Національної програми. Ви навіть зможете проголосувати за свого фаворита. Вартість квитків – 100 грн.

Читати більше…

13 лютого 2016 року - лекція «Український традиційний вінок». У Національному музеї історії України у рамках проекту «Автентична Україна» лектор Ніна Севастьянова, засновниця майстерні давніх дівочих головних уборів «Ладосвіт», розповість про вінок у контексті обрядів підготовки до весілля та безпосередньо у дійствах різних обрядів. Ви не тільки почуєте розповідь про вінок та традиції, пов'язані з ним, але і зможете приміряти його. Вартість лекції - 30 грн.

Читати більше… 

13-14 лютого 2016 року – Поетичний вечір Дмитра Павличка. Шукайте любов у музеї Тичини, де видавництво «Основи» проводить поетичний вечір видатного українського класика. Цього вечора із уст автора лунатиме виключно інтимна лірика, тож налаштовуйтесь на романтику та енергію пристрасної поезії. Вартість квитка – 10-15 грн.

Читати більше…

13-14 лютого 2016 року – Показ кінозбірки «Любов. Live». Національний центр Олександра Довженка презентує збірку українських романтичних короткометражних фільмів. 10 фільмів+10 історій: лав-сторі, комедія, мелодрама, +10 нових імен українських режисерів – у сумі отримуємо 150 міжнародних фестивалів. У Києві покази відбудуться у кінотеатрі «Жовтень» та «Кінопанорама». Вартість квитків – 40-80 грн.

Читати більше… 

13-14 лютого 2016 року – вистава «Метморфоза». У рамках міжнародного проекту Mime Wave Ukraine буде представлена музична, візуально-пластична вистава про сучасну українську повсякденність та зміни в країні. У фізичному театрі Вас поглинуть асоціації, емоції та рефлексія через «рух мімів». Вартість квитка – 50 грн.

Читати більше… 

13-14 лютого 2016 року - UAmadeFest in LOVE у галереї «Лавра». Якщо твоє серце вільне, будь впевнений - твоя друга половинка буде у нас. Пильнуй та бери участь в Speed Dating. У програмі фестивалю: розважальна програма, чарівний купидон, стильний маркет та відчайдушний шопінг, фотозони, смачна їжа, весела музика, легкі коктейлі та конкурси. Вхід вільний.

Читати більше…

Вінниця

13 лютого 2016 року – День Відкритих Дверей у Студії Практичної Йоги. На зустрічі  Ви більше дізнаєтесь про напрямки йоги, поспілкуєтесь з інструкторами нашої студії, поліпшите свої знання в сфері йоги. Будуть проводитися практичні заняття - Аштанга Йога, Йога терапія і Хатха Йога, а також ведична лекція.

Читати більше…

12-14 лютого 2016 року – Вінницький Регіональний Центр Сучасного Мистецтва і ГО  «Центр «Культурна стратегія – ХХ» запрошують на персональну виставку відомої київської художниці Оксани Фурлет. У роботах художниці переважає флористична тематика - метелики, птиці та квіти, які кружляють і оживають на полотнах, створюючи живу гармонію.

Читати більше…

13-14 лютого 2016 року – Ярмарок подарунків та майстер-класів «Love Hobby Etno-Fest» На фестивалі Ви зможете обрати свій майстер-клас із виготовлення незабутнього подарунку до дня Святого Валентина. Також відбудуться благодійні, екологічні акції та конкурси. 

Читати більше…

Підготувала Ольга Кавецька

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.