bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційні заходи від Представництва ЄС у Чернігові
09.02.2016

12 лютого 2016 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Чернігів з офіційним візитом. В рамках візиту відбудуться зустрічі з представниками місцевої та обласної влади, громадськими активістами, керівниками Євроклубів Чернігівщини, молоддю. Також, в рамках візиту відбудеться тренінг з висвітлення європейської тематики в українських медіа для місцевих журналістів.  

Тренінг для журналістів з висвітлення європейської тематики

  • 12 лютого 2016 року, п’ятниця, з 12.00 до 15.00
  • Експертний клуб «Чиста політика» (вул. Полуботка, 6-А)

Тренінг з висвітлення європейської тематики буде корисним для чернігівських журналістів, медіа всіх зацікавлених тематикою української євроінтеграції. Учасники тренінгу отримають додаткові знання та навички для більш цікавого, коректного та повного висвітлення питань європейської інтеграції, зокрема зв’язку євроінтеграції з процесом внутрішніх реформ в Україні. Під час заходу журналісти матимуть можливість поспілкуватись з Юргісом Вілчінскасом, Керівником відділу преси та інформації, та Вікторією Давидовою, Радником з питань преси та інформації Представництва ЄС. Тренером виступить Анатолій Марциновський - експерт з європейської тематики, оглядач газети “Газета по-українськи” (www.gazeta.ua), багаторічний автор та редактор інформаційних матеріалів Представництва ЄС в Україні.

Зустріч з громадськими активістами Чернігівщини

  • 12 лютого 2016 року, п’ятниця, з 11.30 до 13.00
  • Ресторан «Хряк» (вул. Київська, 5)

Представництво ЄС в Україні запрошує обговорити ключові напрямки поточних відносин між Україною та ЄС, необхідні реформи в рамках імплементації Угоди про Асоціацію, допомогу Україні від Європейського Союзу, а також розглянути можливості підтримки роботи громадських організацій Чернігівщини.

 Зустріч з студентами Чернігівщини

  • 12 лютого 2016 року, п’ятниця, з 11.30 до 13.00
  • Центр європейської інформації (приміщення Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, просп. Миру 43, аудиторія № 3)

Під час зустрічі запрошуємо обговорити актуальні освітні можливості для українських студентів у Європі, про грантові програми на навчання і стажування від Європейського Союзу.  

Заплановані заходи у Чернігові відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За деталями щодо запланованих заходів, будь ласка, звертайтесь до: Ольги Гуртовенко, тел. +38(050)82-02-777, [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.