bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Погляд всесвітньо відомого стратега: Як Україні виграти антикорупційну війну?
12.01.2016

Львівська Бізнес-школа, Український католицький університет та ТІ Україна за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні запрошують відвідати лекцію Пітера Айґена – засновника світового антикорупційного руху.

Тема лекції  «The Role of Organized Civil Society in Improving Governance - Fighting Corruption Together» (Роль громадськості у покращенні врядування: спільна боротьба з корупцією). Лекцію представлятиме представник правління  Transparency International Україна Андрій Марусов. Він зробить короткий огляд внутрішньої ситуації на тему :”Fighting corruption in Ukraine: perspectives and challenges” (Боротьба з корупцією в Україні: перспективи та виклики).

Лекція відбудеться  відбудеться у четвер, 14 січня о 16.00 за адресою м. Львів, вул. Козельницька, 2А, ауд.305 (Український Католицький Університет).

Пітер Айґен (Peter Eigen) є засновником та керівником консультаційної ради антикорупційної громадської організації Transparency International. На сьогоднішній день цю людину справедливо вважають одним із найкращих світових фахівців у сфері антикорупції. Під час лекції Пітер Айґен поділиться своїм баченням щодо подолання антикорупційної кризи в Україні, а також успішним досвідом перемоги над корумпантами у західних країнах.

Минулого року за індексом сприйняття корупціі Україна знаходилася на 142-му місці з 180 країн. Під час лекції Пітер Айґен розповість, як країна може піднятися в антикорупційному рейтингу на багато щаблів, і які саме рішучі кроки влади і громадськості для цього потрібні.

«Наша ціль - не тільки підвищення рейтингу і покращення цифр, а реальна боротьба із корупцію. Ми хочемо, щоб кожен громадянин України відчув позитивні зміни на собі», - відмічає борець із корупцією.

Зареєструватися на захід можна за посиланням: http://bit.ly/1ZW8FBG

Контакти

  • Український Католицький Університет
  • м. Львів; вул. Козельницька 2А. ауд. 305

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.